Informace o článku
V pátek (stylově, 13. 5.) se na oficiálním webu Anety Langerové objevila neobvyklá prosba o pomoc. Po návratu z Košic, kde den předtím hrála, totiž zj...
draacedraace
...denní cint...denní cint
14.05.2011 15:52:0014.05.2011 15:52:00

Anetu Langerovou vykradli, přišla o sedm let života

V pátek (stylově, 13. 5.) se na oficiálním webu Anety Langerové objevila neobvyklá prosba o pomoc. Po návratu z Košic, kde den předtím hrála, totiž zjistila, že jí někdo vykradl byt a odnesl si dva kompy a hard disky s nenahraditelnými daty.

"Nějaký dobrák mi vykradl byt. Vzal s sebou vše, co pro mě mělo velkou hodnotu - veškerá má data - práci na nových věcech, podklady na koncertní hraní a celý archiv všeho, co jsem kdy udělala. Může se stát, že budu mít štěstí a alespoň malou část toho všeho získám díky někomu z vás zpět, je to sedm let života zaznamenaných na několika hard discích a v počítačích a moc mi na tom záleží" stojí na jejích stránkách. "Chtěla bych Vás tímto požádat o pomoc. Kdyby někdo z Vás narazil na dva notebooky značky Apple nebo na několik hard disků, na kterých by stále byla má data, prosím, dejte mi vědět, vykoupím je od vás zpátky. Budu ale vděčná i za jakoukoliv zprávu, která by mě k mým věcem přiblížila," prosí zpěvačka.

Po pachatelích už pátrá i policie, na obrázek se všemi odcizenými věcmi, za které je Aneta ochotná (možná i těm lotrům) zaplatit, se můžete podívat ZDE.

Autor: Adam Eff
Zdroj: musicserver.cz



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Když je blbá a nedělí offsite backupy, t...

Když je blbá a nedělí offsite backupy, tak si to snad i zaslouží.
Gravatar

V tom případě jsem blbá i já a všichni m...

V tom případě jsem blbá i já a všichni mí známí, kteří coby obyčejní smrtelníci netuší, že něco takového existuje:-(
Gravatar

Altair, to jsi skutecne ponekud prestrel...

Altair, to jsi skutecne ponekud prestrelil. To, ze si myslis zes pocitacovy machr Ti nedava pravo rozdavat nalepky "blba" lidem, ktere predpokladam osobne ani neznas. Draace, ale tusis, Altair pouziva cizi slova aby znel chytre, ale mluvi zkratka o zalohovani dat.
Gravatar

Altair opravdu je počítačový machr:-) By...

Altair opravdu je počítačový machr:-) Byť s názorem "blbá" nesouhlasím, tak právě Altair sestavil srozumitelný návod "Jak na to" i pro nás blbce: http://www.weblog.rider.cz/articles/257-nechcete-dopadnout-jako-aneta-langerova-offsite-zaloha-dat-snadno-a-levne-ci-zdarma
Gravatar

No ja, take netvrdim jestli je nebo neni...

No ja, take netvrdim jestli je nebo neni pac ho neznam, ale evidentne si to mysli. Ja jsem na tenhle typ povysenosti - "ja nahodou neco vim a kazdy jiny kdo to nevi je blb" - dost alergicka tak jsem se ozvala no. Jinak nic uz mlcim :-) A pri teto prilezitosti Te draace zdravim, sice se vubec nezname, ale jsem dlouhodobym ctenarem Finova denicku. Tak at se dari.