Informace o článku
Co jsem se vrátila, všechno je špatně. Buď málo špatně, nebo se to zvrhne do úplně špatně. A čím víc se těším, tím brutálnější bývá výsledek, a čím in...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.05.2011 0:04:0010.05.2011 0:04:00

půlnočně


Co jsem se vrátila, všechno je špatně. Buď málo špatně, nebo se to zvrhne do úplně špatně. A čím víc se těším, tím brutálnější bývá výsledek, a čím intenzivněji se snažím zazářit, nebo aspoň dokázat, že nejde o plané kecy, tím bravurněji se to podělá a samozřejmě v můj neprospěch.

Jestli je tohle nenápadné sdělení jakékoliv formy vyšší moci (jakože „vyser se na to, než to bude ještě horší), tak bych tímto vyšší formu ráda požádala, aby to dala najevo rovnou a důrazně. Jsem také jenom člověk (jakože citlivá bytost) a k dosažení cíle potřebuju motivaci, nikoliv pojeb smíchaný s pochybnostmi.

Aspoň že děti překvapily (velmi příjemně).

A ještěže máme v záloze krávy, protože na spánek to tuhle noc opravdu nevypadá.

draace
Mám pokušení vzbudit manželku, s tématickou otázkou vztahující se k naší večerní debatě:D :D :D
Ale ona prý vstává v pět. Já včera vstávala ve čtyři, v naivní představě, že uvidím planety... Prd jsem viděla. Ale faktem je, že venku se dalo být v županu:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

víš co se říká ženo moje? (na to jsem př...

víš co se říká ženo moje? (na to jsem přišla včera večer uprostřed svojí depky). že zpátky jde člověk jen proto, že potřebuje rozběh :-)