Informace o článku
V rámci pozemních úprav pastvin jsem se jala rukou zapátrat po mobilu, který v útrobách batohu vyhrával zvesela (4GB hudby je prostě paráda největší)....
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.04.2011 22:00:0024.04.2011 22:00:00

můj nový mobil (opět)

V rámci pozemních úprav pastvin jsem se jala rukou zapátrat po mobilu, který v útrobách batohu vyhrával zvesela (4GB hudby je prostě paráda největší). Pouze jsem se chtěla podívat, kolik je hodin, jiný záměr v akci nebyl.

Jen kdyby při prudce a nenasytně svítícím slunci bylo na displeji něco vidět. A tak zaměřuji, otáčím se, cloním a stíním, ve všech úhlech... A překvapivé zjištění, že ta věc volá do Evropy2. Jakože do rádia Evropa2, protože jejich číslo mám v seznamu hned na začátku, abych mohla pravidelně (a bleskově) soutěžit.

Takže panika, že rádio hovor zvedne či již zvedlo, že já se nedoplatím, protože čert ví, jak dlouho mobil do E2 volal, eventuálně že jsem právě já ten „kretén“, který ve vysílání blokuje linku (nejlepší varianta). A jelikož můj nový ctěný mobil neumím ovládat, nešlo mi hovor(y) přerušit, protože na dotykovém telefonu není tlačítko s červeným sluchátkem, a nabídka „hovor ukončit“ mě ignorovala.

Mezitím hovor přijat byl, následně položen, načež tam mrzák telefon znovu zavolal (proti mé vůli), a poté vyběhlo hlášení, že jakože storno od volaného, ale můj telefon řekl „ne!“ a vytáčel číslo dál. A to už mi povolily nervy a vyrvala jsem z něho baterii, s dodatkem, že jestli ani tohle nepomůže, tak jde o sabotáž ze strany UFO a už nikdy žádný chytrý mobil nechci.

Mobil překvapil, již nikam nevolal. A kdyby jen to: pan mobil chcípl (jakože úplně). A už mě omývali, protože nešel nastartovat, ani restartovat, a uvědomění si, že jde o přístroj se softwarem a že softwary NEMAJÍ rády tvrdá vypnutí, mě nefalšovaně vyděsilo.

Vtipné bylo, jak jsem si na krutou situaci chtěla postěžovat manželce, že mi asi umřel mobil, a že asi umřu i já, jestli opravdu umřel, akorát že nebylo jak, protože z mrtvého mobilu SMS neodešlete.

Palici a dráty jsem zahodila a uháněla jsem domů, provést sérii oživování, a první krok byl „nabíječka“. A úleva se nedá popsat, protože po čtvrt hodině telefon projevil životaschopnost, a zřejmě i kompletní všeho restart, protože po mně chtěl informace, které nikdy předtím nechtěl. Takže by možná nebylo od věci si k němu sednout a naučit se vypínat hovory a tak různě... Už konečně:-)

draace
Já na to totiž přijdu.
Mě věda a technika nezlomí!:D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

:D :D :D

:D :D :D