Informace o článku
Budu statečná a zmíním nedělní Superstar alespoň formou několika vět, protože tentokrát mě kdovíjak nebavila. Výběr songů nic moc, přestože česká a sl...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.04.2011 6:31:0021.04.2011 6:31:00

o nePiňákově Billie Jean


Budu statečná a zmíním nedělní Superstar alespoň formou několika vět, protože tentokrát mě kdovíjak nebavila. Výběr songů nic moc, přestože česká a slovenská hudební elita má v zásobě i mnohem vydařenější záležitosti, než které zazněly z úst soutěžících.

Co mě naopak potěšilo, bylo vypadnutí Matěje Piňáka, a to poté, co na něho v rádiu Loeš prásknul, že Matěj měl v neděli zpívat Billie Jean a tančit moonwalk.

Ráda bych tímto poděkovala divákům, že ho dál neposlali, protože z toho bych se pravděpodobně otřepávala velmi dlouho a Matějova ukázka ve vysílání E2 mě opět utvrdila v názoru, že Billie Jean NENÍ vhodný objekt pro covery (ta Chodúrova mě straší dodnes).

Ale existují výjimky. Je mi jasné, že Frost si to nepustí, takže názoru rockera srdcem i duší se nejspíš nedočkám, ale mě tahle verze BAVÍ. A to hodně!


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Po té polopaticky-provokativní poznámce ...

Po té polopaticky-provokativní poznámce jsem si to samozřejmě nemoh nepustit (i když jsem chvíli zvažoval, že budu drsnej, ale nejsem fanouškem totální ignorace...) :-D. Ale jo, bavilo mě to - víc než originál. A bylo podstatně líp rozumět textu :-)
Gravatar

Já si dovolím postnout jednu poznámku ty...

Já si dovolím postnout jednu poznámku typického fPf z nejmenovaného fóra na Piňákovu SOOML :oD "Uplně mě překvapil,když jsem slyšela že si vybral tak těžkou ale opravdu nádhernou písničku (tady srdíčkovej smajlík :oD) moc se mu to povedlo a hrozně mu fandím,je to užasnejczpěvák a moc hodnej člověk navíc taky fanoušek našeho Michaela" Ach :oD :oD :oD