Informace o článku
Pustit si Superstar bylo trošku problémové, protože vnitřní uraženost přetrvává, Jerguše se mi stále rozdýchat nepodařilo. Jak málo stačí, aby potěšen...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.04.2011 19:18:0011.04.2011 19:18:00

po víkendu

Pustit si Superstar bylo trošku problémové, protože vnitřní uraženost přetrvává, Jerguše se mi stále rozdýchat nepodařilo. Jak málo stačí, aby potěšení z nedělních večerů u PC zmizelo, jako příslovečná pára nad hrncem.

Ale nebudu srab, že ano; natáhla jsem kabel a jala se poslouchat. A upřímně, bez tohoto dílu bych se obešla, protože kromě Alžběty mě nikdo nebavil. Počáteční nadšení, že bude Crazy, bylo asi největší fackou, protože aranžmá jinak dokonalého songu bylo otřesné a zpěvem už to Martin nezachránil, protože v něm nadobro zabloudil. O nic méně tragický byl cover Come What May, protože jde o můj oblíbený kousek, a nebýt ohlášení, kterou skladbu Petr hodlá zpívat, pravděpodobně nepoznám, o co jde. Faktem je, že na nový účes jsem se došla podívat, protože mně dlouhé vlasy neimponují (a účes „culík“ u Superstar je fakt úlet), ale jinak hrůza. Ani rastaman nepotěšil, nějak to nemělo obligátní show-koule. Gábina totálně rozesrala úvod; pak sice nastoupil hlasový kalibr, který kvalitu zvedl z nuly na sto, ale jako celek to prostě neklaplo. Přitom počáteční Lukášův Are You Gonna Go My Way vypadal nadějně, jakože se soutěžící opravdu předvedou... Monika luxusně rapovala, ale jinak mě zpěv zbytku neoslovil.

Takže největším víkendovým zážitkem bylo stěhování medvídka mývala. Nepokousal nás, nepodrápal nás, nezdrhnul nám z přepravky, přestože byl pekelně naštvaný. A až na ten zkur***** vítr bylo hezky. Občas i teplo. Muhehe:-)

draace
Kromě mývala jsme přesunovali i ovce a kozy, takže dvě jehňátka v náručí a posléze brzdění rozběhnuté ovce.
Beeeee :D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: