Informace o článku
http://www.facebook.com/group.php?gid=169626216234&v=wall Odkaz výše (Facebook skupina) mi zhruba před čtvrt hodinou zaslala kamarádka, v souvislosti ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.03.2011 7:25:0021.03.2011 7:25:00

Když ortodoxně, tak ortodoxně! :-)

http://www.facebook.com/group.php?gid=169626216234&v=wall

Odkaz výše (Facebook skupina) mi zhruba před čtvrt hodinou zaslala kamarádka, v souvislosti se Superstar, protože v Superstar se pokaždé nějak mihne jméno Michaela Jacksona, coby hudební ikony (a nejen jeho, samozřejmě). Což je v pořádku.

Co už mi úplně v pořádku nepřijde, je charakteristika dané skupiny, s naprosto nejvíc excelentním popisem, který mě málem zabil. Cituji:

Tato skupina se dříve jmenovala Ondřeji Hejmo, OMLUVTE SE KRÁLI POPU!!!
Ovšem nyní, kdy se Ondřej Hejma na adresu Michaela Jacksona již nevyjadřuje, přijde nám zcela logické upozornit na výroky Leoše Mareše, který se také nijak nezdráhá na Michaela Jacksona hloupě útočit. Proto jsme skupinu změnili na adresu Leoše Mareše.“

Konec citace.

Jakožto fanoušek Michaela Jacksona přecházím narážky na jeho osobu bez povšimnutí. Jakožto správný fanoušek bych správně měla své nejmenované kamarádce založit skupinu „Móňo! Omluv se Králi popu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“ protože ta si servítky nebere ještě víc než LM, a vůbec bych se s ní asi měla přestat bavit, aby to bylo správně ortodoxní. A viset na médiích a hlídat, kdo kdy o MJ co ošklivého pronese a prostřednictvím FB na to upozornit, protože to je přece logické. Proč já se vlastně nechovám logicky?

Proč chápu příčinu excesu Jarvise Cockera?
Proč mě nepohoršuje, že Ondřej Hejma plácnul něco, na co pravděpodobně zapomněl dřív, než skončil přenos?
Proč nejsem ortodoxně netolerantní, když jsem fanoušek MJ?

A pointa?
Leoš Mareš nyní moderuje Superstar. A je ve formě, takže názorům, jak klesla jeho moderátorská úroveň během Talentmanie (nesledovala jsem), nemám důvod věřit; umí to, baví mě. Ale co hlavně! LM včera veřejně v live vysílání prohlásil, že je fanouškem Michaela Jacksona. A co by měli udělat ortodoxní fanoušci?

Ortodoxně spáchat hromadnou sebevraždu, aby se neocitli na stejné metě jako LM?
Ortodoxně se nechat dát vycpat?

Kdepak!
Okamžitě požádat Leoše Mareše, aby to okamžitě odvolal! :D

draace
A to jsem chtěla psát ódu na první jarní den.
Omlouvám se, ale nemohla jsem jinak:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: