Informace o článku
Jsem se ani nepochlubila, že se mi povedlo zahnat rýmičku! Ale boj byl nemilosrdný a nelítostný, od prvních dvou hodin, kdy jsem zaznamenala podivné r...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.03.2011 20:33:0016.03.2011 20:33:00

o pidi rýmičce

Jsem se ani nepochlubila, že se mi povedlo zahnat rýmičku!

Ale boj byl nemilosrdný a nelítostný, od prvních dvou hodin, kdy jsem zaznamenala podivné reakce na mé nosní sliznici. Navíc po přečtení velmi moudrého článku na Novinky.cz, který hlásal, že veškerá léčiva jsou fake, protože vlastně vůbec nepomáhají, jsem se jala co nejrychleji léčiva sehnat, protože obsah zmíněného literárního díla byl samozřejmě blábol nejvyššího kalibru. (Nevím, o co se autor článku snažil, osobně bych to viděla na sázku „kolik blbečků tomu uvěří“.)

Kapky do nosu otok sliznice úspěšně srazily, nic překvapujícího, ale mnohem libovější zkušenost jsem prodělala ve večerních hodinách, kdy jsem se jala okusit paralen. Možná to bude znít divně, u civilizovaného člověka, ale jakožto tvor s nízkým tlakem, u kterého jsou zvýšené teploty (ne-li horečky) vzácností, mám v lékárničce pouze ibalginy, pár kortikoidů na alergii, kapky do očí a nosu, a antikoncepci. A mastičky na opary!:-)

Světe div se, ta věc asi opravdu zabrala. Uklidila jsem se do tepla postele, abych nemusela zatápět, a druhý den jsem si paralenovou kúru zopakovala. Nevím, co přesně v tom preparátu je, ale asi to funguje:-)

draace
Týdenní rýmička se zdrcla do 4 dnů.
Uvidíme příště, jestli i paralen nebyl fake...:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: