Informace o článku
A teče rychleji, než tekl od minulého providera. A již plně chápu význam výrazu "rychlý internet", protože mohu rychle listovat, rychle stahovat, můžu...
draacedraace
...denní cint...denní cint
04.03.2011 20:59:0004.03.2011 20:59:00

Tak už teče.

A teče rychleji, než tekl od minulého providera. A již plně chápu význam výrazu "rychlý internet", protože mohu rychle listovat, rychle stahovat, můžu si pustit video... A nahrávat fotky, což znamená doplnit blogy. Ble.:-)

Vtipné bylo, když jsem v kýženou půlnoc čekala, kdy přestane svítit adsl, na modemu, protože nejen že nepřestalo, ale internet šel dál. Na pár hodin jsem zpanikařila, že jsem špatně napsala výpověď, protože mé vyjadřování čísly je vždy riziko (což se týká i datumů) , ale ráno už signál netekl. Modem sice svítil, ale připojení nula.

Během dne umřelo i světlýlko na modemu, a občasná kontrola, jestli už náhodou zase nesvítí, byla sentimentální, div že ne k slzám. Během tří dnů (snahy o živobytí) jsem zešedivěla a zestárla o deset let, protože ne každý redakční systém vlastní funkci "základní nastavení pro pomalá připojení". Mno, a protože zázraky se dějí, po návratu domů zapípal mobil, se zprávou "Vážený zákazníku, služba Vám byla úspěšně aktivována". Když pominu smysl věty, který si říká o opak (co třeba SMS "je nám líto, ale služba Vám byla neúspěšně aktivována"), radost vypukla, protože dsl na modemu doopravdy svítilo.

A tak mi zbylo 100Kč na SIM kartě a 4 týdny mobilního internetu zadarmo (tedy pochopila-li jsem správně, že je získám registrací na příslušné stránce O2).

A první fotka, nahraná rychlým internetem, nemohla být nic jiného, než Finovo nedopatření, které mi v rámci zkoušení nové deky způsobil:-)



draace
Mobilní usb internet by totiž měla mít moje manželka.
Aby nelezla na inzerce:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Vítej zpátky, mami :cD (mimochodem, cele...

Vítej zpátky, mami :cD (mimochodem, celej víkend jsem Tě vynášela do nebes, tak doufám, že Ti moc nezvonilo v uších :cD )
Gravatar

Měla jsem bolení hlavy :D Ale jen v sobo...

Měla jsem bolení hlavy :D Ale jen v sobotu, v neděli už to byl nefalšovanej stres.
Gravatar

Tak za tu sobotu můžu určitě já :cD

Tak za tu sobotu můžu určitě já :cD
Gravatar

No nejvíc mě bolela ráno, v sobotu, a pa...

No nejvíc mě bolela ráno, v sobotu, a pak k večeru, když jsem jela na kole rychlostí světla, v mrazu a po silnici plné výtluků:D
Gravatar

Neříkej, že si zase v mrazu osedlala kol...

Neříkej, že si zase v mrazu osedlala kolo :cD