Informace o článku
Vzhledem k faktu, že telefonní linka, skrz kterou jsem odebírala adsl, nebyla moje, jala jsem se vyhovět požadavku o jejím zrušení. Podala jsem výpově...
draacedraace
...denní cint...denní cint
02.03.2011 23:44:0002.03.2011 23:44:00

o smíchu dlouholetého zákazníka O2

Vzhledem k faktu, že telefonní linka, skrz kterou jsem odebírala adsl, nebyla moje, jala jsem se vyhovět požadavku o jejím zrušení. Podala jsem výpověď stávajícího dsl, které bylo činnosti pevné linky podléhající, a jímala mě hrůza, co všechno mě čeká, až dne 28. 2. 2011 přestane téct signál, protože jsem na netu závislá nejen sociálně, ale i pracovně.

A co čert nechtěl, z nových variant nejlépe vycházelo adsl od O2, se zaměstnaneckou slevou tuplem. A to už mě jímala dvojitá hrůza, protože hrubou představu o službách této společnosti již mám, coby jejich dlouholetý zákazník.

A nezklamali! Na dotaz, zdali by bylo možné hned 1. března pustit signál, mi pan technik odpověděl, že nikoliv, protože vypnutí u konkurence je třeba provést manuálně, a že pak teprve bude zařízení připraveno pro signál nový. Budiž, tohle chápu. Ovšem snaha vydobýt z nich odpověď, JAK DLOUHO bude tato zcela jistě náročná operace trvat (notabene když O2 má pobočky, tudíž i techniky v celé republice), vyzněla naprázdno: oni totiž neví! Oni nejsou schopni určit, jestli to bude trvat dny, týdny či měsíce nebo roky!

Afektovaně jsem se zasmála, a že se tedy připravím na nejhorší, což znamenalo sehnat si mobilní připojení, skrz které půjde pracovat. Možností hafo, ale pokrytí i cena bohužel a zase vyzněly ve prospěch O2, a tak jsem klikla na lákavou nabídku v e-shopu O2, inzerující 5 týdnů mobilního internetu zdarma, po zakoupení balíčku za 695 Kč, a to včetně poštovného. I debil typu draace si spočítá, že usb modem na aukru stojí 350 Kč, služba mobilního internetu na měsíc 300 Kč, poštovné cca 120 Kč, což je celkem 770 Kč, navíc v sadě O2 je SIM karta s kreditem 100 Kč.

Ale v podvědomí jsem očekávala zradu, protože O2 je O2. Takže když po mně pošťačka chtěla 795 Kč, zasmála jsem se víc než afektovaně, a protože díky kreditu 100 Kč pořád ještě transakce vycházela nejlevněji, zásilku jsem převzala, s obrovskou zvědavostí, jak společnost O2 došla k výsledku ceny. A to už jsem smíchy řvala, protože opět nepřekvapili: cena sady 894 Kč, aktivace 575 Kč, kredit karty 100 Kč, sleva na sadu -574 Kč a sleva na kredit -100 Kč. O poštovném ani slovo, šance uhádat ho nulová, další cenný bod v žebříčku „expert v okrádání zákazníků“ pro společnost O2!

Funkčnost usb netu jsem vyzkoušela před půlnocí, kdyby náhodou bylo nutné operátory O2 urgovat. Další záchvat smíchu, protože jakmile vyjelo hlášení „děkujeme za použití služby O2 a přijměte od nás dar v podobě 7 dnů mobilního internetu zdarma“, pochopila jsem, že mě čeká náramně zajímavý začátek března!:-)

draace
Před třinácti lety jsme měli rychlost 36 kbps.
Před šesti dokonce 312 kbps!
Ale nynějších 250 kbps je tragédie, protože relativně hladce funguje akorát facebook a skype, což jsou přesně ty aplikace, které k práci nepotřebuji. Tedy když pominu překlady do AJ :D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: