Informace o článku
Po letité pauze jsem naladila rádio Kiss Proton. Coby částečná Plzeňačka jsem ho v dobách minulých poslouchávala, na intru jsme měli nabídku FM plus v...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.02.2011 0:11:0025.02.2011 0:11:00

vzpomínky rádio posluchače

Po letité pauze jsem naladila rádio Kiss Proton. Coby částečná Plzeňačka jsem ho v dobách minulých poslouchávala, na intru jsme měli nabídku FM plus vs Kiss Proton, takže když mi Hanka psala „pusť si Kiss Proton, bude tam JV“, bylo to velmi dojemné dejavu, prosycené vzpomínkami na pubertu.

A první, co mě málem zabilo, bylo zjištění, že na Protonu stále ještě vysílá Vejvoďák, svého času Princ Vilibald. Protože on už tehdy byl oproti náctiletým kolegům moderátorům ostřílený kořen, takže jsem nečekala a honem pátrala po fotkách, jestli je to opravdu on. A byl. Tedy je:-) Starej, opelichanej a pěkně napapanej kocour, ale je to fakt on. A musím si nějak zařídit, abych slyšela jeho vysílání, protože mě zajímá srovnání (což bude problém, protože jeho show se časově kryje s E2).

Prostě rádio posluchač to má ještě horší než TV divák.

V souvislosti s plzeňskými rádii jsem si vzpomněla na ještě jednoho mého oblíbence, kterým býval Dan Šimáně, tehdy studující právník a moderátor sobotní Dance party. A ten mě bavil hodně, pouštěl Moloko, Jamiroquaie a kvůli němu jsem těžce ujížděla na Bacon Popper a Free. A odepisoval na maily, takže sobotní večery u PC s jeho vysíláním měly ohromné kouzlo, a velmi špatně se holkám vysvětlovalo, že tohle je stokrát lepší než vykřičená tuc-tuc diskotéka.

Bohužel Dan dostudoval a s rádiem se rozloučil, čímž mě nepřímo navedl na E2, protože soboty s Kiss-Protonem bez jeho pořadu byly nuda. Na sobotní večerní vysílání E2 jsem totiž narazila ve stáji, kdy mi kvalitní taneční set linoucí se z Klárčina rádia nedovolil odejít domů. A přeladila jsem i doma a nakonec i v práci.

A jelikož jsem v dané době mívala Fina přes noc ve stáji, během kydání jsem poslouchala Ranní show, tehdy v sestavě Mareš-Hezucký-Kajdžas. A zjistila jsem, že humor toho děsného Mareše je naopak luxusní, že ten člověk nejen že není primitiv, ale že srší naprosto výtečným vtipem, a že jsme si velmi, velmi podobní... muhehe.

Bohužel i rádio moderátoři stárnou. Zlaté doby Ranní show jsou fuč, takže na Vejvoďáka jsem ještě zvědavější, třeba zrovna on naopak zraje jako víno.

draace
I když po Marešově excesu je vysílání Ranní show jiné.
Výchovná lekce udělená Paťákem zabrala, Loeš seká dobrotu. A občas velmi úsměvně:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: