Informace o článku
Díky neúnavné reklamě na E2 jsem neprošvihla začátek Superstar, což se dá považovat za malý zázrak (byť se na této skutečnosti notně podílel i fakt, ž...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.02.2011 22:22:0020.02.2011 22:22:00

a já budu TV divák!

Díky neúnavné reklamě na E2 jsem neprošvihla začátek Superstar, což se dá považovat za malý zázrak (byť se na této skutečnosti notně podílel i fakt, že jsem tatínkovi vypalovala DVD, což v praxi znamená „opusťte počítač a choďte kolem něj po špičkách, nebo systém zkolabuje“).

Nový seriál české televize „Znamení koně“ takové štěstí dosud neměl, takže oba dosavadní díly jsem téměř shlédla na netu. Téměř jakože skoro celé, protože jestli má v něčem Nova TV navrch, tak právě v online vysílání, protože Nově online vysílání funguje.
Ale zpět k Superstar.

Pravdou je, že jakožto televizní divák stojím za starou bačkoru, ale Superstar si ujít nenechám. První díly v roli diváka, protože mě tahle konkrétní koncepce reality show baví, a pokud chci sledovat vývoj jednotlivých osob, nezbude než se přizpůsobit (tedy sedět/ležet u bedny a dívat se). A jakmile půjde do tuhého, stane se ze mě televizní posluchač, protože soutěž bude přehlídka cover verzí, a že já covery miluji, je věc naprosto známá.

Takže já se svým způsobem těším. Na Loeše, který mi přišel o pět let starší, než když jsem ho viděla naposledy, na hlášky poroty v čele s katem Haberou a hlavně na covery. Mediální humbuk a kýčovitý marketing naštěstí povinný není, takže hurá do toho a doufám, že nabídka talentů bude vysoká a že bude při upravování fotek co poslouchat.

draace
A nezklamali, obsahem.
Byť se model opakuje, vtip a říz to mělo. Loeš Mareš je prostě kalibr a kecala bych, že jsem neměla nutkání jeho jedničkový výkon pořešit na nejmenovaném fóru...:D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: