Informace o článku
Škoda, že zde nemohu v plné parádě vylíčit, čeho všeho jsme se silami společnými dopustily během tohoto týdne, s mou milovanou manželkou. Bolí mě brán...
draacedraace
...denní cint...denní cint
12.02.2011 18:52:0012.02.2011 18:52:00

ze života :-)

Škoda, že zde nemohu v plné parádě vylíčit, čeho všeho jsme se silami společnými dopustily během tohoto týdne, s mou milovanou manželkou. Bolí mě bránice a mám obohacenou slovní zásobu, ke všem typům kalíšků přibyla i „cysta“.

Novinky?

Rodiče odjeli na hory a svěřili mi své „štěňátko“ /myšlena černá zubatá bestie, toho času vážící již 15kg a převyšující chudinku Lakynu/. Hodné štěňátko vykuchalo svěřeného lva natolik precizně, až ve mně vyvolalo pochyby, že lvů musí mít v záloze minimálně deset, protože nepoměr bordelu vůči malému plyšákovi mě nemálo udivil.

A hlídání bylo dovršeno blíže nespecifikovatelným činem, během kterého se dobrman proměnil v bulteriéra (teda jedna strana jeho lebky, a to právě ta, kterou kdesi a do čehosi naboural). Snaha zchladit otok obkladem absolutně naivní, a protože jsem na vlastní kůži nejednou okusila, co dokáže chladivý gel máznutý do oka, ponechala jsem nebohé štěňátko bez dalšího ošetření, s doufáním, že třeba do rána splaskne a rodičům bude vrácen původní pes.

A nejdůležitější zpráva, zatím mi nenaskákaly beďary, a to už je únor. Možná se mi vyplatilo se opalovat, což se během posledních 14ti dnů relativně dařilo. A jako mohl by ještě jednou napadnout... Protože je únor! :-)

draace
...sehraná dvojka, jako Majkl a kid...
Tepláková souprava, kule dej si doprava!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Není to náhodou Majkl a Kit..z KnightRid...

Není to náhodou Majkl a Kit..z KnightRidera? Nikoli kid...rejp rejp :-D
Gravatar

Monika: vzhledem k faktu, že KnightRider...

Monika: vzhledem k faktu, že KnightRider je pro mě absolutní neznámá, možné to je. Možné je totiž všechno:-)
Gravatar

Monika: jinak moje "Majkl a kid&quo...

Monika: jinak moje "Majkl a kid" je asociací na Michaela Jacksona a jeho aférám s chlapci. Evidentně to má mnoho významů. A co se týče KnightRider, navštívila jsem WIKI a matně si vzpomínám, že tohle jsem automaticky přepínala, páč ten pán se mi silně nelíbil:-)
Gravatar

draace: Tvou asociaci plně chápu, mně za...

draace: Tvou asociaci plně chápu, mně zase naskočil Kit (auto) a Michael (David Hasselhof - prokrista, píše se to tak???) Hlavně, že si každý najde to svoje...Ale můj favorit je stejně Diktátor undreground ;-)
Gravatar

...A mířím mezi Vás :D

...A mířím mezi Vás :D
Gravatar

Joooooooooooooooo :-D Mimochodem mrkni s...

Joooooooooooooooo :-D Mimochodem mrkni se na interpretku, co si říká Oh Land. Její videoklip k písni Wolf and I je naprostý úlet: http://www.youtube.com/watch?v=V4wHMORwlHY :-DDDDD Celá její tvorba je poměrně zajímavá.