Informace o článku
Jsem šokována, kolika lidem leží na srdci osud televize Nova. Nikdy by mě nenapadlo, jak obrovský počet diváků má TV Nova, soudě dle davového šílenstv...
draacedraace
...denní cint...denní cint
09.02.2011 21:14:0009.02.2011 21:14:00

nova (znova)

Jsem šokována, kolika lidem leží na srdci osud televize Nova.

Nikdy by mě nenapadlo, jak obrovský počet diváků má TV Nova, soudě dle davového šílenství, vzniklého kvůli tureckému seriálu. Těch skupin na facebooku, hanících vysílání a starajících se o mentální rozvoj národa, tolik péče o českého diváka! V naší malé zemičce jev nevídaný.

Určitě je otázkou času, kdy vznikne politická strana, bránící vývoj TV programů.

Pozvánky na podporu bojkotu mi samozřejmě chodí také, ale vzhledem k faktu, že jsem ze zmíněného seriálu neviděla ani vteřinu a nemám v plánu to měnit, by bylo ode mě krajně neobjektivní se k rozhořčenému davu připojovat. Pakliže je seriál tak nízké kvality, že nebude sledován, Nova jej přesune/stáhne sama. A dojde-li k situaci opačné a divácká základna bude silná, tak proč ne?

Ono je snad zákonem povinné sledovat TV Nova, nebo naopak protizákonné vzít ovladač a kanál si přepnout?

Ať se každý dívá, na co se dívat chce. Chápala bych vlnu odporu při počtu programů dva, což u mě fungovalo před dvěma lety a rozhodně jsem kvůli tomu nestrádala, protože Velká Pardubická se vysílala na jedničce a vystrnadění tureckým seriálem jí nehrozilo. Ale v době kabelovek, set-top boxů a jiných vymožeností mi revoluce proti seriálu přijde krapet ujetá:-)

Jestli ono to nebude tím, že televizi nesleduji! Muhehe:-)

draace
A co na to Jan Tleskač?
A co na to CHUCK NORRIS???
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

ver tomu, že najmenej polovicu z spomína...

ver tomu, že najmenej polovicu z spomínaných združení, skupín a podobne založila priamo tv, alebo nejaká objednaná pr agentúra. Aj negatívna reklama je reklama. Dôležité je, že keď o tom žvatle pol národa, pozrie si to aj ten, koho by to inak ani v päte nenapadlo.
Gravatar

Až budu chtít napsat článek o fungující ...

Až budu chtít napsat článek o fungující negativní reklamě, tak si ho napíšu. Tohle ale není článek o negativní reklamě, protože je o mém osobním postoji;-) Ale čirou náhodou jsem to samé, cos mi sem napsal, včera vložila do vlákna odpůrců seriálů (že napomáhají mediálnímu humbuku, který je pro velkou sledovanost nezbytný) a byla jsem smazána a zablokována :D