Informace o článku
Pohled z Barmy nic. Ale zatím se cítím dobře, sebevražedné sklony nemám. I když o tom by se dalo polemizovat, protože můj dnešní počin sebevražedný by...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.02.2011 20:28:0001.02.2011 20:28:00

už asi nikdy...:D

Pohled z Barmy nic.
Ale zatím se cítím dobře, sebevražedné sklony nemám.

I když o tom by se dalo polemizovat, protože můj dnešní počin sebevražedný byl.
Ano, tušila jsem, že sjet prudký čtyřkilometrový kopec asi bude maso, ale že mi kožené a fleesem podložené rukavice zamrznou před očima a záhy přimrznou k řidítkům maminčina kola, jsem opravdu nečekala. Mít volbu, vsadím, že první mi zdechne ksicht, protože není oblečený, ale vedle jak kanadská jedle: ruce a nohy. Nohy ve třech vrstvách termo ponožek a v kožených beranem vycpaných kozačkách!

V půli sjezdu jsem musela potupně zastavit a pokusit se prsty pohnout, páč mi přišlo, že už je nemám, a nakonec mohu být ráda, že bicykl nemá seřízené brzdy (jedna šmrdlá o pneumatiku, takže z mírného kopce kolo samo nejede, musíte šlapat), protože držet brzdu nebylo úplně v mých silách.

Přežila jsem, vrátila mamince kolo a pochopila, čemu závisláci říkají „dojezd“. Neskutečná euforie, asi jako po skoku padákem nebo tak něco. A příště jdu pěšky: radši antibiotika na sluníčku, než vlající rampouch místo nudle.

draace
Poděkování bundě, díky ní průdušky neskládají symfonickou operu.
A večerní Sunflowers SMS debata libová, to už mi šlo mačkat na mobilu čudlíky:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Každý správný tramp ví, že čím víc vrste...

Každý správný tramp ví, že čím víc vrstev, tím větší zima :cD Divím se, že Tvoje nohy přežily :CD :cD PS: Díky Tobě jsem měla jen jednu malinkou noční můru, z které jsem se dokonce zvládla probudit - rozhodně pozitivní :c))))