Informace o článku
Pohled z Barmy nepřišel a nejspíš již nepřijde. Jsem smutná, budu z toho mít dlouhotrvající depresi. Svinsky, ale opravdu svinsky mě bolí záda. Ano, k...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.01.2011 20:32:0025.01.2011 20:32:00

střípky bytí

Pohled z Barmy nepřišel a nejspíš již nepřijde.
Jsem smutná, budu z toho mít dlouhotrvající depresi.

Svinsky, ale opravdu svinsky mě bolí záda.
Ano, krytý bazén mám cca 10 minut chůze od bydliště, ale zásadní problém krytých bazénů je, že za Vámi domů nepřijdou, takže mě záda nejspíš budou bolet i nadále. Navíc jestli se nepletu, v místním bazénu vyžadují koupací čepici a tu se mi nějak nedaří u našich vyštrachat, takže i kdyby bazén přišel, bude mi to ve finále naprd (na kalíšek).

Od dnes platí pohotovost, v souvislosti s plánem ZERT, který jestli někdy v budoucnu klapne, budeme mít do konce života o čem vyprávět (tedy doufám). MJdcera nebude napovídat ani slovem (v komentáři apod.) a já bych se urychleně měla začít učit, pro zajištění hladkého průběhu akce.

Měla bych si pořídit snář. Protože to, co se mi během noci odehrává v hlavě, by stálo za bližší prozkoumání, byť si nejsem jistá, jestli by tohle snář vůbec pobral. Důležité však je, že mám důvod vybuchovat smíchy hned po ránu.

Boban je nachystanej k nastěhování... Aspoň malá vnitřní alibistická útěcha, protože letošní zima opravdu plodná nebude, co se týče tvůrčího ducha. Ale tak hlavně, že jsme zdraví (až na tu hlavu) a že je na co se dívat (třeba Cela:-)

draace
třeba Cela... třeba celá, sametová.
A co na to Chuck Norris?
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To je v kalíšku, jak už mně znáš a varuj...

To je v kalíšku, jak už mně znáš a varuješ předem, abych držela hubu :cD :cD :cD A nemůžeš si místo koupací čepice vzít svýho úžasnýho kulicha s rolničkou? Třeba by to prošlo :cD A namísto jména opisuju přihlašovací kód, a pak se divím, že ho tam mám dvakrát :cD :cD :cD
Gravatar

Není zbytí,střípky blití.

Není zbytí,střípky blití.
Gravatar

To je výbornej slogan, ten je Tvůj, nebo...

To je výbornej slogan, ten je Tvůj, nebo jde o výkrad? To by bylo motto jako víno, pro blog:-)
Gravatar

Lena: chtějí koupací čepice, ne rolničky...

Lena: chtějí koupací čepice, ne rolničky:-)
Gravatar

To je moje :-D.

To je moje :-D.
Gravatar

to jako fakt ještě funguje?? odporná gum...

to jako fakt ještě funguje?? odporná gumová čepice na hlavě, kterou jsem tak bytostně nenáviděla páč jsem v ní vypadala jako ještě větší magor a na kterou bya tak vysazení paní učitelka tělocviku, brrr hrozné vzpomínky na školní léta :o))
Gravatar

Co to mas za novinku s kaliskem? Jsi ned...

Co to mas za novinku s kaliskem? Jsi nedavno objevila tento vynalez, ze se ti dostal do lidove slovesnosti, nebo co? :)
Gravatar

yudetha: o mě nejde... já o jeho existen...

yudetha: o mě nejde... já o jeho existenci vím poměrně dlouho, ale moje žena nikoliv a její nedávné prozření, že něco takového existuje, v ní vyvolalo posttraumatický stres a duševní újmu. A jelikož ji kalíšek vyděsil opravdu extrémně, dostal se nám do slovníku coby ekvivalent výrazů, které by dámy neměly používat...:-) Akorát že občas se to mine účinkem, použít místo "to mě poser" upravené "to mi tam narvi kalíšek vel. XXL" je ve finále ještě zvrhlejší, než varianta předešlá. Ale faktem je, že jakýsi úbytek vulgarit znát je:-)