Informace o článku
Pohled z Barmy furt nikde. Jakožto věrný zastánce hesla „naděje umírá poslední“ se komentáře tudíž zdržím. Hnijící mršina, v útrobách půdy nade mnou, ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.01.2011 20:15:0019.01.2011 20:15:00

o mrtvolném aroma (a nejen o něm)

Pohled z Barmy furt nikde. Jakožto věrný zastánce hesla „naděje umírá poslední“ se komentáře tudíž zdržím.

Hnijící mršina, v útrobách půdy nade mnou, přidala na síle. Po drsné noci, kdy jsem musela do polštáře nastříkat litr Glow after dark by JLO, abych byla schopna pokračovat ve spánku, jsem vyhlásila stav nouze a zahájila protiútok, pomocí takových těch vonících tyčinek. Ty černé opiové disponují slušným kalibrem, co se týče síly vůně, a dokonce když se promíchají se závany pachu mršiny, tak se to ani moc nefackuje.

Akorát ty sny, notabene ve spojení s úplňkem, to je dílo za všechny prachy. Naštěstí se nejedná o noční můry, nýbrž o krávoviny (jak bylo trefně poznamenáno, protože v ději silně figurovaly krávy), ale i tak bych uvítala nějakou romanci či sprosťárnu z toho vyplývající. Ve snech je věkový rozdíl nedůležitá položka, navíc vždy bez následků:-)

Ve druhé místnosti pro změnu hoří tyčinky oranžové, jejichž aroma se mi dosud nepodařilo identifikovat, ale na přebití mrtvoly vystačí. Ale pořád lepší, když ze mě potáhne smrad ratanového obchodu, než hnůj či tlející organismus.

A finále dnešního cintu, počasí: už dvakrát jsem se opalovala. Provozovat v lednu cyklistiku není úplně nenormální (byť pouze já jediná nosím oteplováky, abych to přežila), ale opalování je v tomto měsíci docela mazec. Ale dá se! Stačí trocha improvizace, protože absťák po sluneční energii je v mém případě ještě horší, než puch z mršiny.

draace
Právě jsem zjistila, že JLO je Jennifer Lopez.
Kolik let že už ten parfém používám? :D :D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

technická: ne že by se ty storky o boji ...

technická: ne že by se ty storky o boji se smradem četly špatně, ale nebylo by jednodušší dát si kolíček na nos, vlézt na tu půdu s lopatkou a igeliťákem a mršinu zlikvidovat? :-D
Gravatar

Frost: najeď si na příspěvek "Poděk...

Frost: najeď si na příspěvek "Poděkování" ještě jednou a pořádně si přečti první větu. Nebo snad působím jako úplný debil, kterého by tohle nenapadlo?:-)
Gravatar

Ženo moje, zkus "Anti-tabak" ,...

Ženo moje, zkus "Anti-tabak" , je to něco jako osvěžovač vzduchu, vypadá jako repelent a přerazí hodně, svého času jako malej harant jsem si ho stříkala i do huby, aby rodiče nepoznali, že jsem kouřila :-)
Gravatar

draace: v první větě se píše cosi o lids...

draace: v první větě se píše cosi o lidské ruce. Že by se tam nemohla dostat třeba lidská noha anebo násada od smetáku, se tam nepíše. Vsadím levou pantofli i s ponožkou, že někudy se tam dostat dá :-D.
Gravatar

lavera: to zní tak strašlivě, že radši z...

lavera: to zní tak strašlivě, že radši zůstanu u fetování opia :D
Gravatar

Frost: nechce se Ti vsadit něco lepšího?...

Frost: nechce se Ti vsadit něco lepšího? Evidentně si nepamatuješ, jak to u mě vypadá, což bych mohla šikovně zúročit. Co třeba láhev rumu?:-)