Informace o článku
Šestnáctý leden je dnem, kdy má hafo lidí narozeniny: kromě mé sestry i má nejmilovanější manželka, a zde si dovolím seznam utnout, protože bych určit...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.01.2011 20:17:0016.01.2011 20:17:00

o narozeninách a narozeních

Šestnáctý leden je dnem, kdy má hafo lidí narozeniny: kromě mé sestry i má nejmilovanější manželka, a zde si dovolím seznam utnout, protože bych určitě na někoho zapomněla, což by byl trapas. Pseudopřání do Asie jsem poslat stihla a nepřestávám doufat, že i já budu tou vyvolenou, které přijde pohled z Barmy.

Horké novinky?

Je po sněhu. Mé srdce pláče a duše trpí, protože libovější prosinec a začátek ledna jsem si nemohla přát. Ode dnes bude z bílého koně různobarevné prase a terén bude dělen na sračky stupně jedna, dva, tři a extra.

A největší novinka?
Klárka má Marušku, od středy. Maruščin příchod na svět doprovázely humorné dialogy na téma KDY (... „vtipné by bylo trefit se s Klárkou“... ...a „Jaký má termín Klárka?-No přišlo mi, že už včera“... a Klárčino „ach jo... 11.1. by byl tak pěkný datum“), což nemohlo neskončit jinak, než že 12. 1., tedy ve stejný den jako Hančina Týnka. A co mě osobně velmi těší, je fakt, že poslední den před jsem s Klárkou strávila já, což byl takový pseudobanální bonus.

Zde si dovolím dodat, že moje biologické hodiny nadále mlčí; to aby nevznikly fámy, že draace se nakazilo touhou po mateřství (ha-ha-ha). A téma narození a narozenin uzavřu konstatováním, že „kozoroh“ je znamení, které se mým životem docela solidně províjí: jsou to sice cvoci a vesměs velmi nároční, ale jsou úžasní a snadno zbožňovatelní.
Prostě jako Aneta:-)

draace
Poznámka ke korektorům textu: flákáte to!:-)
Anebo sem nechodíte, což je ještě horší;-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

...anebo sem chodíme, ale vzhledem k čet...

...anebo sem chodíme, ale vzhledem k četnosti výskytu jsme na korektury resignovali :-D
Gravatar

Máte černou tečku. VELKOU:-)

Máte černou tečku. VELKOU:-)