Informace o článku
Mám velmi podrážděnou dýchací trubici. Respektive spálenou, od silvestrovského dovádění, a jestli mi přišlo pročítání wikipedie (téma hulení) extra vt...
draacedraace
...denní cint...denní cint
08.01.2011 8:13:0008.01.2011 8:13:00

dozvuky loňského roku

Mám velmi podrážděnou dýchací trubici.
Respektive spálenou, od silvestrovského dovádění, a jestli mi přišlo pročítání wikipedie (téma hulení) extra vtipné (především poznámka o bronchitidě), tak mě vtip a humor velmi rychle přešly. Protože ty první dva dny to pálilo naprosto svinsky a nejhorší bylo, že do dýchací trubky nejde nic nasypat nebo nalejt, cokoliv co by utlumilo žár (a vášeň, jak by jistě dodala manželka).

V životě bych do sebe neřekla, kolik jsem schopna vypít průduškového čaje (a kolikrát je možné se po něm pos*at), a jediným zábavným faktem byla barva mého hlasu. Mě chraptět baví, má to své kouzlo, přijde mi to velmi přitažlivé a tuhle schízu jsem si velmi užívala. Akorát že trapně DOMA.

Mám na tohle totiž kliku.

Šéf, jeho sekretářka i účetní, jakož i má sestra a oba rodiče jsou na horách (a ve stejné chatě, což není vtip), tudíž mám od středy volno. Těšení se, jak si užiji sněhu a koně, kvůli průduškám padlo vniveč a do koňského sedla jsem se tudíž dostala s notným zpožděním.

Nicméně ostatní labúža jsem si dopřávala plnými doušky. Kromě definitivně poslední projekce mého domácího kina (umřelo ještě dřív, než Frodo opustil Kraj, ale naštěstí až po premiéře černého This is it) jsem si dovolenou okořenila tropickými vedry. V ložnici, kde obvykle vládne šestnáctka, vyšplhala pomyslná rtuť až na neuvěřitelných 24oC (což je teplota, při které už se spát nedá), a ve druhé místnosti zněla výsledná cifra 36oC, což už není ani na sezení u PC.

Ale kecala bych, že to třídenní chození jen ve spodním prádle nebylo naprosto inspirující. Prostě teplo je teplo. A teplo ve spojení s kraválem... LOTR je zkrátka nejvíc. I za doprovodu černého dýmu linoucího se z mechaniky:-)

draace
Kdybyste někdo chtěl vyhodit domácí kino (myšleno DVD přehrávač značky Panasonic), tak bedny a kabely mám, stačí jen player.
Nemusí to umět DivX apod., jde mi jen o přehrávání DVD ve formátu 5.1.:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jako jestli si vdechla do svych vecne pr...

Jako jestli si vdechla do svych vecne prudicich prudusek kour z cehokoliv, tak to fakt nebyl dobrej napad :cD
Gravatar

Nebylo to poprvé:-) ale už budu obezřetn...

Nebylo to poprvé:-) ale už budu obezřetnější.
Gravatar

Ahoj Draace, pořád si říkám, kdy už se n...

Ahoj Draace, pořád si říkám, kdy už se na to někdo zeptá a zřejmě musím být první - kdy začneš psát pokračování Bobánka ? Je mi fakt líto všech Tvých trubic (dýchacích) - ale není PRÁVĚ TEĎ čas poskytnout závislákům jako jsem já alespoň kousíček pokračování, na které se těší už od srpna ? A´t je tento rok pro Tebe lepší, než byl ten minulý ! Tereza.
Gravatar

Terka: asi takhle. Poté, co jsem zbytečn...

Terka: asi takhle. Poté, co jsem zbytečně znovu udělala únor, jsem se dnes vrhla na březen, načež jsem si uvědomila, že je asi nelogické psát o tom, jak se čeká na Píšťalku, když jsem si jistá, že o příjezdu Píšťaly už jsem psala. Takže velká pátračka... mám poznámky od 10.3. zhruba do půle měsíce, ale nemám poznámky ze dnů 1. až 9. 2002. A ty je potřeba najít... ale jako já se fakt snažím:D