Informace o článku
Tak aby se neřeklo, že jakožto fanynka Ranní show E2 nepředložím vyjádření k extempore, ke kterému došlo dnes ve vysílání... Předně: články bulvárů js...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.01.2011 16:30:0007.01.2011 16:30:00

prohlašení superposluchače E2:-)

Tak aby se neřeklo, že jakožto fanynka Ranní show E2 nepředložím vyjádření k extempore, ke kterému došlo dnes ve vysílání...

Předně: články bulvárů jsou snůška bravurně upravených fakt, protože Leoš Mareš nevysílal „úplně namol“. Že pozřel, bylo z první čtvrthodiny patrné, ale stav "úplně namol" si já představuji jinak. A jestli mě sluch nešálil, Lucie zmínila, že do práce dorazil po kalbě (takže podroušen) a že by nebylo od věci, a to bylo mířené na Leoše, být pořádně vyspán a odpočinut.

Protože pak by se nestalo, že odbije šestá, na E2 ticho... že se Patrik pokusí zachránit situaci jako vždy vtipně a pohotově (hlášením, že zprávy asi tedy nebudou, protože se nic zajímavého nestalo), neboť kolega místo práce vyřvává Se bastasse una canzone a kolegyně mu smíchem přizvukuje. A to velmi bujaře a hlasitě.

Patrikovi pravděpodobně bouchnul ventil, čehož jsme už přímými svědky nebyli. Ať už šlo o nahromaděné a přetlakované emoce, způsobené ponorkou či nedostatkem spánku v kombinaci s alkoholem, pořád ještě byla šance „exces“ zahladit nebo uhrát nouzové kolo. Možná by stačilo do éteru pseudo-srdceryvně zahlásit „Patriku, vrať se!“ nebo posluchačům vůbec o jeho odjezdu neříkat, ale Leoš se zachoval jako donebevolající kretén. Že svůj podíl viny nepřipustil, to u ješitných chlapů není nic neobvyklého, notabene pokud v tom figuruje alkohol.

Ale způsob, jakým se rozhodl své podrážděné ego vyhojit, to byla excelentní hnusárna nejvyššího kalibru. Stupidní výkřiky o kulce pro dezertéry relativně opilecky zněly (tedy spíš zhrzeně), ale vytáhnout na kamaráda špínu v živém vysílání a hlásat každou minutu do útrob národa, kterak má Patrik problémy s alkoholem, to bylo silné kafe i pro mě.

A tohle už panáček nevyžehlí. Tímhle si pod sebou efektivně podřezal větev a dobře mu tak! Chlast na pracovišti je v případě tolerantního zaměstnavatele riziko samotného zaměstnance: jeho vlastní sázka, co se týče morálky a slušného chování. A zároveň mám nejapný pocit, že zlaté časy chlastu na E2 dneškem skončily a osobně za to jsem ráda.

draace
Lucii jsem dnešek hodně nezáviděla. Ta si to vyžrala do dna.
A hádám, že v pondělí ráno zažije E2 nejvyšší sledovanost všech dob. A nejen ta, protože další žumpa level proběhne na fóru MJ :-)))
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No dobrý, jen jsem přečetla titulek o Ma...

No dobrý, jen jsem přečetla titulek o Marešovi, ani jsem to nerozklikla, a říkám si, že mrknu k Draace jak to vidí :o)))
Gravatar

Zrovna, když to začnu poslouchat... :cD

Zrovna, když to začnu poslouchat... :cD
Gravatar

Tak to je masakr..Leoše jsme měla vždyck...

Tak to je masakr..Leoše jsme měla vždycky ráda,ale tohle a do éteru...v pátý minutě jsme to vypla...
Gravatar

Tak mi to nedalo,našla jsem záznam a pos...

Tak mi to nedalo,našla jsem záznam a poslechla si to.No,kdybys hloupost nadnášela,lítal by Mareš po studiu jako jasný sokol.
Gravatar

On existuje záznam? I když já to asi ani...

On existuje záznam? I když já to asi ani znovu slyšet nechci. Přece jenom když to byl přímý přenos a posluchač úplně v obraze nebyl, tak si pořád mohl říkat "třeba to sehrávají..." V paměti mi utkvěl hlavně ten Thriller, když ho pustil, protože to není song, který je playlistu E2. Ale je dobře, že záznam je, protože přesně tuhle ostudu si LM zaslouží.
Gravatar

Lena: čekám, jestli zareagují Sandy a Sa...

Lena: čekám, jestli zareagují Sandy a Sandy:-)
Gravatar

šlo by sem vložit odkaz an ten záznam? n...

šlo by sem vložit odkaz an ten záznam? nemůžu ho nikde najít..díky moc=)
Gravatar

Marťa: tenhle mám od EvaH - http://www.l...

Marťa: tenhle mám od EvaH - http://www.lidovky.cz/mares-moderoval-ranni-show-opily-hezucky-z-vysilani-utekl-pam-/lide.asp?c=A110108_105850_lide_hs
Gravatar

Jinak v pondělí LM nebude, zapomněla jse...

Jinak v pondělí LM nebude, zapomněla jsem, že bude v Košicích. Asi tam bude Libor, který mě zrovna nebaví, ale na druhou stranu, Patrik dostane možnost o "kamarádovi" prohlásit "seš chudák!". I když on by se takhle asi nezachoval.
Gravatar

Napadlo me to same :cD

Napadlo me to same :cD