Informace o článku
lavera: zeno moje, nez se vozeres do nemoty a zhulis, jak zakon kaze, a zvrhne se vam to tam v orgie, tak jsem Ti chtela rict, ze Te samozrejmě miluju...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.01.2011 23:36:0001.01.2011 23:36:00

Jak na Nový rok...

lavera: zeno moje, nez se vozeres do nemoty a zhulis, jak zakon kaze, a zvrhne se vam to tam v orgie, tak jsem Ti chtela rict, ze Te samozrejmě miluju a podporuju v kazde perverzarne:-)))

draace: vole, nemame papirky, orgie nebudou :D

lavera: pouzijte rajcata:-)

draace: to jde kourit?

lavera: vole :D :D :D :D Ja cetla PAPRIKY!

+++++ +++++

Jsem si plně vědoma faktu, že přiznávat se veřejně k užívání omamných látek není košer, ale o tuhle historku jsem musela podělit, protože její účinky byly mnohonásobně intenzivnější než cannabinoidy. Někomu prostě k absolutnímu vysmátí stačí komunikační omyl.

(Nemluvě o faktu, že na mě thc nefunguje. Ano, mohu se hrdě hlásit ke zrychlené funkci srdce, protože mít tlak v normálních hodnotách je u mě vzácné, ale tím účinnost thc končí.)

Osvědčený model Silvestra (před)loňského jsme v totožné sestavě převzali a patřičně si jej užili, byť tentokrát při přelomu roků žádný skalp vzduchem neletěl (ano, v plánu byla sekvence „oko krávy hnusné Elle“, ale časově jsem se sekla o cca dvacet minut). Kill Bill 2 dokonce zabodoval víc, než jsem očekávala, na Červeného trpaslíka se dostalo také (ač až před půlí prvního dne nového roku) a pohled na Brandona Flowerse... jak to jen kulantně vyjádřit... no prostě líbil. Hodně!

Předsevzetí?
Nenechat se znechutit mizernými prognózami o budoucnosti:-)

draace
Obligátní „jak na Nový rok, tak po celý rok“ radši opravdu ne, abych se nestala součástí projektu „srazím to na čtyři (u stovkových na šest)“.
A ohňostroj, vážení přátelé, jsem neviděla ani jeden:D


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ty voe, já taky četla papriky :cD :cD :c...

Ty voe, já taky četla papriky :cD :cD :cD
Gravatar

Já taky! :-D

Já taky! :-D
Gravatar

Tak to já ne. Mě nabídka rajčat velmi př...

Tak to já ne. Mě nabídka rajčat velmi překvapila, takže došlo k analýze, jestli třeba ta šlupka se dá použít... Následné doručení vysvětlující SMS mě málem zabilo.
Gravatar

No ještěže nám nenabídla ananas :-D

No ještěže nám nenabídla ananas :-D
Gravatar

Ananas by byl definitivní konečná :D :D ...

Ananas by byl definitivní konečná :D :D :D