Informace o článku
Tvrdit, že Elijah je něco jakože můj idol, bych si úplně netroufla, i když on je právě ta světlá výjimka potvrzující pravidlo. Popravdě, v dobách nejv...
draacedraace
...denní cint...denní cint
29.12.2010 17:22:0029.12.2010 17:22:00

elijahovsky středečně:-)

Tvrdit, že Elijah je něco jakože můj idol, bych si úplně netroufla, i když on je právě ta světlá výjimka potvrzující pravidlo. Popravdě, v dobách největší slávy LOTRa jsem se všemu tomu orgastickému vzdychání skalních fanynek posmívala, nejvíc hláškám „on má úžasné oči“.

Bylo by ode mě pokrytecké nepřiznat se k podobným pubertálním výlevům, protože Michaela jsem platonicky milovala a zbožňovala již v útlém věku, ale já na něm nemilovala oči (zde si dovoluji poznamenat, že Michael onehdy nebyl zdravotně a psychicky podlomená troska vážící čtyřicet kilo, naopak mu to velmi slušelo).

Ale roztékat se nad očima?
Co se dá proboha na očích vidět, kromě panenek a rozdílné barvy?

Elijah mě z téhle mylné domněnky jednou provždy vyvedl. Ono vidět plátno v kině a porovnat dojem s reálem zaručuje určitý stupeň rozdílu (u Michaela mě nejvíc praštily jeho pigmentové skvrny) a Elijahovy neskutečně, ale opravdu neskutečně "jiné" (a modré) oči mi zavřely sarkastickou držku. Ale nebyly to jenom oči, co mě na Elijahovi zaujalo: největší haló jsem měla z toho, jak rychle tenhle sexy cvrček dokáže vytáhnout cigáro.

A blížíme se k pointě dnešního cintu!:-)
Když jsem totiž poprvé před svou zákonitou manželkou vypustila, že Elijah i při své skromné výšce zdolal cígo pěti tahy, vyběhla žena moje před barák to otestovat na sobě. A z Elijahova zlozvyku se stal národní sport, protože neuplynulo ani pár hodin a přišla zpráva „Eva zkouší, na kolik zátahů dá stovkovou cigaretu“ a o něco později „vole, Petr to šel zkusit taky... prej "při tom třetím už se musím dostat za půlku!" Ale nedal to.“

V závěru bych asi měla Elijahovi poděkovat, že onehdy nekouřil trávu nebo nešňupal koks, protože soutěživost mé manželky je evidentně nezdravá. A i za ten film točený v ČR bych mu měla poděkovat, protože já ujeté filmy ráda, byť se při pohledu na jakože ukrajinské silničky musím hlasitě smát; tvůrcům bych tímto doporučila se na vlastní oči přesvědčit, JAK vypadají pozemní komunikace na UKR (hlavně jim v záběrech chybí všude přítomné krávy!).

A propos, Klárka včera zmínila Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Dobrý tip na večer:-)

draace
Když vezmu v úvahu lokalitu, kde se zmíněný film natáčel...
Krávy a jiné domácí soudružky si filmový štáb klidně mohl půjčit od Hálů, aby byla iluze UKR autentická:D










Aktualizace 30.12. - speciálně pro Lena Sawyer:-)





Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ty,ale představa,jak si s Lídou dáváme l...

Ty,ale představa,jak si s Lídou dáváme lajnu a soutěžíme o to ,která dá delší :...
Gravatar

... a nejlépe srolovanou bankovkou, aby ...

... a nejlépe srolovanou bankovkou, aby to mělo grády... Jako sledovat snahu o výhul brka na pět tahů by ještě mohlo být legrační, ale u následků lajny bych už asi být nechtěla. Představa téhle lokální anestezie (tedy absolutní ztráty pudu sebezáchovy) mě u vás dvou docela dost děsí :D :D :D
Gravatar

...z čehož vyplývá:"ELIJAH NEŠŇUPE!...

...z čehož vyplývá:"ELIJAH NEŠŇUPE!" :D
Gravatar

Technická: ten lán slunečnic je taky tam...

Technická: ten lán slunečnic je taky tam odněkud od vás, nebo to vyrobil počítač? Slunečnice je momentálně top kytka, podobné foto pokusy by se mi líbily.
Gravatar

Ten lan slunecnice je pravy, denne jsem ...

Ten lan slunecnice je pravy, denne jsem kolem toho jezdila za konem, bylo to normalne slunecnicove pole, v jeden den tam nabehli a vysekali cestu do pulky toho pole.. Celkem zajimave, akorat nechapu, ze si vybrali zrovna Cechy misto Ukrajiny, kazdopadne te vysekane slunecnice mi bylo celkem lito..
Gravatar

Letos jsme měli slunečnici všude,celý ok...

Letos jsme měli slunečnici všude,celý okolí bylo žlutý :-)
Gravatar

O tom, jak vytáhl cigaretu na FF v KV už...

O tom, jak vytáhl cigaretu na FF v KV už si psala a od té doby to taky zkouším :cD :cD :cD A poznámky na Michaela - no comment, jako :cD :cD :cD (a to jsem si dneska říkala, jakej na mě máš neblahej vliv, když jsem si ráno v autě naladila E2, což bych si tak před třema rokama raději uřízla ruku :cD :cD)
Gravatar

ZanyK: natáčení na UKR by jim z práce ud...

ZanyK: natáčení na UKR by jim z práce udělalo dobrodružnou misi, to zřejmě zavrhli předem. ČR je naopak světovými filmaři oblíbená lokalita, ve spoustě filmů hraje Praha (napadá mě Wanted = jakože NY, Van Helsink = jakože Kodaň) atd.). Určitě vyhrály podmínky, štáb mohl sídlit v Praglu. Jako příroda ČR Ukrajině relativně podobná je (tedy okolí Užgorodu, dál už moc ne), ale ve filmu chybí zásadní znaky UKR: krávy (všude), místo asfaltek rozbité polňačky s rigoly plnými pet flašek, a co hlavně - barvičky (tj. růžový dům, sytě fialová okna a dveře, na střídačku světle a tmavě zelený plot a něm výrazně žluté kytičky). Ale jak říkám: ten film je výbornej, a musím vychválit i dabovanou verzi, protože takhle libový účelný ruský akcent u jakože překladatele se v dabingu moc často neslyší.
Gravatar

Lena: nemohla jsem nezmínit Michaela, pr...

Lena: nemohla jsem nezmínit Michaela, protože i v tom filmu se o něm nejednou mluví. Hlavní postava (Alex) miluje Billie Jean a úplně nejvíc je dialog v trabantu, kdy se po zděšení ukrajinců nesnášejících Židy, Alex vyptává, jestli i Michael konvertoval k židovství. Zkusím to najít na youtube:-)
Gravatar

No jo, nezmínit, ale JAK :cD Nevšimnout ...

No jo, nezmínit, ale JAK :cD Nevšimnout si na Michaelovi jeho očí, čtyřicet kilo... Sandy.Sandy by z tebe měly radost :cD :cD :cD
Gravatar

Lena: máš to tam, vložila jsem to do pří...

Lena: máš to tam, vložila jsem to do příspěvku. A Michael měl úplně normální oči, akorát aby nebyl průsvitnej jako zombík, tak si je zvýrazňoval.
Gravatar

Lena Sawyer děkuje :cD :cD :cD Tohle si ...

Lena Sawyer děkuje :cD :cD :cD Tohle si musím sehnat a kouknout na to :cD :cD :cD Měl je veliký - větší než většina lidí, to přece nemůžeš popřít :cD
Gravatar

Lena: asi nejsem fanatik přes oči. Když ...

Lena: asi nejsem fanatik přes oči. Když srovnám reály (nikoliv fotky, videa atd.), tak Elijah ano (zaujal), MJ nikoliv. Tedy co se týče očí:-)
Gravatar

A hlavně: nejkrásnější oči má přece moje...

A hlavně: nejkrásnější oči má přece moje MANŽELKA!!! :D
Gravatar

Ty si divná :cD :cD :cD :cD :cD :cD :cD ...

Ty si divná :cD :cD :cD :cD :cD :cD :cD A já tady ležim na stole :cD :cD :cD :cD