Informace o článku
Má dnešní pracovní náplň se úzce odvíjela od faktu, že velitel podniku řešil poslední resty před večerní premiérou divadelního sboru. Šéf jakožto zvuk...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.12.2010 23:44:0016.12.2010 23:44:00

už zase zvoníííí....

Má dnešní pracovní náplň se úzce odvíjela od faktu, že velitel podniku řešil poslední resty před večerní premiérou divadelního sboru. Šéf jakožto zvukař potřeboval „lepší“ verzi telefonního vyzvánění, takže jsme si s kolegyní od rána připadaly jako před deseti lety v seníku, když se malým holkám půjčily mobily a ony se dokázaly hodiny a hodiny bavit přehráváním všech těch šílených melodií, ve sžírající touze najít tu „lepší“.

Netřeba dodávat, že šlo o nepolyfonní nahrávky, takže směs příšerných tónů, většinou v nejhorších a nejmučivějších variacích.

Koneckonců i velitel došel k obdobnému poznání, byť na to spotřeboval půl dne (kdyby se zeptal, měl by jasnou odpověď hned). Že nejlepší bude zvuk klasického telefonu, obligátní a zažité a dlouhá léta neměnné vyzvánění stolního telefonu, tzv. pevné linky.

Vtipné bylo, že pokaždé, když tahle melodie zazněla, ve mně zároveň vyvolala úzkost, paniku a chorobné nutkání spěchu a útěku. Emoce „honem pryč!“ a „stihnu to?“ byla nepřemožitelná, byť mi v prostředí teplé a útulné kanceláře nic nehrozilo (vyjma dvou reakcí z šéfovy komnaty, po mých poznámkách o zvonění v uších a ztížených pracovních podmínkách).

Po vnitřních polemikách, jestli nejde potlačený o posttraumatický stres či negativní prožitek z dětství mi nakonec došlo, proč se můj organismus brání.

Takhle to totiž dopadá, když se týden díváte na Matrix!

draace
Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
7 days... chrštscht... píp, píp, píp.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: