Informace o článku
A zase sněží. Zatímco staré laviny padají ze střechy, třesou všemi patry a hrozí urváním mého nového kabelu (náhradní pořád ještě nemám, tak snad kuny...
draacedraace
...denní cint...denní cint
12.12.2010 17:54:0012.12.2010 17:54:00

zima s Chuckem Norrisem

A zase sněží.
Zatímco staré laviny padají ze střechy, třesou všemi patry a hrozí urváním mého nového kabelu (náhradní pořád ještě nemám, tak snad kuny mezitím nezaútočí), nový sníh na nic nečeká a valí se z nebe dál.
Něco mi našeptává, že prognózy o globálním oteplování asi opravdu byly tak trošku fake.


A další věcí, kterou je letošní opravdu extrémy nacpaný rok, doprovázený, je existence Chucka Norrise.

Upřímně, mně se ten pán vzhledově nelíbí a jeho filmová díla nejsou můj šálek kávy, nicméně vtipy s tématikou dokonalosti Chucka Norrise, kterými Evropa2 obhospodařuje vysílání, bývaly často jediným zpestřením pracovní doby. Leckdy i mučivými, protože když šéf seděl naproti a stupeň jeho smyslu pro humor spadal do kolonky „velká neznámá, raději neriskovat“, bylo lepší v sobě infantilní výbuch zadržet. Ony ty vtipy zní úplně jinak, když je jakoby vypráví sám Chuck Norris, takže o veselé momenty v jinak ponurém a ve špíně utopeném pracovišti nebyla nouze.

Bilboard s portrétem Chucka Norrise, který jsem zaregistrovala v Praze (po záchvatu smíchu z reklamy na radar = Naši fotografii si opravdu za rámeček nedáte), ve mně evokoval otázku, jak dlouho bude trvat drzost českých médií, co se týče Chucka Norrise. Dabované vtipy budiž, ale podobizna? Tam už autorská práva na dveře škrábou.

Těžko popsat, co se ve mně událo po zhlédnutí reklamy televizní: kluziště, žádost maminky o vyfocení a Chuckovo originální „bruslí“. Kromě nutkání nahmatat myš a odkliknout „repeat“ jsem samozřejmě hýkala smíchy a mám z toho předčasné Vánoce.

Jak se tohle sakra povedlo? Respektive do jaké míry je opravdový Chuck Norris schopen posoudit hloubku právě tohoto ryze českého humoru? Šlo jen o peníze, nebo do toho šel i z čiré sympatie k úchylce národa, o jehož existenci většina občanů USA nemá páru?

Každopádně klobouk dolů. Protože od letošního roku je Chuck Norris součástí české kultury. A to i přes fakt, že stejně jako Jára Cimrman není Čech:-)

draace
Jakékoliv zákulisní informace uvítám.
Zkoušel už Chuck Norris Ježka v kleci? A co na to Jan Tleskač?




Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Já slyšela, že Chuck do toho šel rád a ž...

Já slyšela, že Chuck do toho šel rád a že právě ty vtipy o sobě sbírá. Stejně je to síla, díky těm vtipům je to úplná legenda :D
Gravatar

Také jsem zagoooglovala a vyjelo mi, kdo...

Také jsem zagoooglovala a vyjelo mi, kdo za těmi vánočními spoty s Ch.N. stojí. Ten samý člověk, který vymyslel vodafone vánoční soby, což samo o sobě slibuje bezednou kreativitu:-)
Gravatar

Nejlepší jsou ty reklamní letáky, co nám...

Nejlepší jsou ty reklamní letáky, co nám visej uvnitř autobusů: "Jenom Chuck Norris rozhodne, kdy bude konečná!" Zatim ale, pokud vím, žádnej řidič problém s cestujícím, co nechce opustit vůz, nehlásil :-D
Gravatar

A už jsi zkusila do googlu zadat Chuck N...

A už jsi zkusila do googlu zadat Chuck Norris a kliknout na "zkusím štěstí"? :cD
Gravatar

Lena: ještěže google prohlížeč má i goog...

Lena: ještěže google prohlížeč má i google překladač, protože jinak by mi pointa unikla :D :D :D