Informace o článku
Frost: Udělám dobrý skutek - tudíž až k domovnímu prahu. Rozhodně překvápko a natvrdo, nic jí předem neříkej... I takhle lze naplánovat Výlet roku, ko...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.10.2010 23:20:0021.10.2010 23:20:00

den první

Frost: Udělám dobrý skutek - tudíž až k domovnímu prahu. Rozhodně překvápko a natvrdo, nic jí předem neříkej...

I takhle lze naplánovat Výlet roku, konkrétně přepadovku mé manželky. Ono totiž být vdaná a přiznávat, že jsem vlastní ženu doposud osobně nepoznala, je poněkud ošemetné a právě dnešní den měl být tím zlomovým.
Tedy až na Frostovy připomínky, abych se prý nedivila, až mě na Moravě přivítá chlípný důchodce, prezentující sebe fotkami své vnučky. No ještě to tak, být vdaná za dědka!

Cesta na Moravu probíhala oslíkovými hláškami „Kdy už tam budem?“ těsně po projetí Kutnou Horou a s drobnou zajížďkou v Třebíči. Plán jsem měla připravený: šokovat protějšek MMSkou, která vyvolá nepříjemný pocit „ona je jakože fakt někde taky?“, a pro kontrolu mobilního spojení jsem v předstihu odeslala SMS.

Nepřicházející doručenka mě poněkud znervóznila, ale sláva, během další hodiny kromě ní přišla i odpověď. Úleva proběhla, ale snaha o nalezení inkriminovaného výběhu, kde měla být vyfocena diskutovaná cedulka varující kolemjdoucí před stykem s ohradníkovou páskou, neprobíhala zrovna hladce. Plán A, spočívající v „budeme se tam schválně potulovat, třeba nám přijde vynadat“ klapnout nemohl, protože za tmy už koně byli v boxech, a plán B vyhořel díky faktu, že průniku k inkriminované ohradě bránila dávno neplatná dopravní značka ZÁKAZ VJEZDU. Po zjištění, že vesnice nemá tři popisná čísla, nýbrž minimálně tři sta, přišel na řadu plán C – přesun do druhého místa zdržování, plus napovídající mobilní zpravodajství.

draace: tak jsem se chtěla podívat, jak máš udělaný cedule na vohradách, ale v té tmě je hovno vidět...
lavera: :o)) Kde jsi? Případně kolik máš promile v krvi? :o)))
draace: Jsem kousek od kouřících chladících věží
lavera: Počkej, to si děláš prdel? Kde jsi?

Vtipná odpověď „u elektrárny“ již ale doručena nebyla.

A od tohoto momentu ticho a klid, co se týče mobilu. Žádná doručenka, odezva, prostě nic, nic, nic. Snaha o odeslání MMS zobrazující vchod do jaderné elektrárny to samé a nastala otázka, co teď. Poprvé v životě jsem hořce litovala absence funkce „facebook v mobilu“ a stejně dopadla i snaha dostat se mobilem na seznam.cz, protože jediné, co na mém obstarožním přístroji fungovalo, byla předpověď počasí (navíc pekelně lživá).


Plán C tudíž probíhal ve formě v pořadí druhé okružní jízdy z jednoho konce obce na druhý, zakončený mezipřistáním, a vše se schylovalo k plánu D, k jehož odstartování byl stanoven limit „nejpozději ve 20:00 odjíždíme“. Velmi hustá půlhodina, obohacená dalšími analýzami „důchodce si vypnul mobil a shání vnučku, aby ho zastoupila“.

V 19,47 hod mi mobil zazvoní. Sláva, manželka je online! Mé počáteční „no ale my jsme tady, u nějakého obchodu se třema písmenama, bílé auto“ bleskově přerostlo v „ale... ale to jste tady, to se díváte přímo na mě...“ a otočení hlavy směrem ke třem písmenům vyústilo v šok, protože tam právě šel jakýsi důchodce, což si koledovalo o „já to říkal! já to říkal!“

Tedy do chvíle, než Lavera dodala „stojím tady a se mnou dva psi“, protože u pána žádný pes prokazatelně nebyl; stačilo hlavu otočit na opačnou stranu.

Můj výkřik do tmy „kytku! Kur*a, já zapomněla koupit tu kytku!“ byl zároveň projevem nejvyššího stádia radosti: jako nic proti péřovému spacáku o sto padesát kilometrů dál, ale co si budeme povídat, manželka je manželka. Byla poněkud konsternována, ale na ulici mě spát nenechala, a co hlavně – mohla jsem Frostovi v přímém přenosu dokázat, že moje žena NENÍ nadržený, omšelý a oplzlý důchodce!:-)

draace
Kofola s rumem nejvíc hustá (víc než „narvaná“ hospoda:-)
A Frostovi samozřejmě děkujeme, protože bez jeho přičinění bychom dál pouze a jen žily v „až jednou někdy“.
Amen:-)



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

A co já? :-D

A co já? :-D
Gravatar

:D "byla poněkud konsternována&quo...

:D "byla poněkud konsternována" :D Když pominu, že kombinace "nemáte signál" a "vaše SIM-karta není připravena" (nevím proč, zrovna když jsem s hrůzou hleděla na přijatou MMS, viz obrázek, a hlavou mi probíhaly myšlenky, že "tohle si doma ve Photoshopu nevyrobila...") :D :D zoufalý boj ...sakra POTŘEBUJU funkční mobil. Po zoufalém vypnutí a zapnutí (vaše SIM-karta není stále připravena), jsem se rozhodla odhodit zadní kryt (dramaticky přes půl místnosti), a podívat se KDE je problém. Načež se na mě vyvalila směs tabáku, prachu a koňských chlupů, (kde se to tam sakra vzalo) kterýma byla obalená nejen SIM-karta, ale i baterka. Po vyčistění mobil asi po 15 minutách začal fungovat. :-D
Gravatar

EvaH : Jseš na prvním místě v pořadníku...

EvaH : Jseš na prvním místě v pořadníku :-)
Gravatar

LOOOOOL, vy jste se ještě fakt nikdy nev...

LOOOOOL, vy jste se ještě fakt nikdy neviděly? :cD :cD :cD :cD (BTW: A co já? :CD )
Gravatar

EvaH: buď v klidu, teta, protože já už m...

EvaH: buď v klidu, teta, protože já už manželce vysvětlila, že nemá přijet ke mně, protože se slezeme u Tebe, a v rámci večírku Ti poblejeme zelený prkýnko na záchodě (a pohovku, když nám to odvaha dovolí).
Gravatar

Lena: jsi taky v pořadníku :D

Lena: jsi taky v pořadníku :D
Gravatar

draace: ten péřovej spacák o 150 km dál ...

draace: ten péřovej spacák o 150 km dál bys zrovna v tuhle noc fakt nedala... :-D
Gravatar

Frost: kdybychom v něm byli dva, vzhlede...

Frost: kdybychom v něm byli dva, vzhledem k faktu, že spacák byl pouze jeden, tak tepelně by se to dalo. Horší by byly ruchy zvenčí:-)