Informace o článku
V říjnu se na mě konečně usmálo štěstí. Tomuto úžasnému zážitku jsem byla vystavena prvořadně díky dvěma přátelům: Kay.Tee mě pozvala na koncert Elánů...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.10.2010 23:46:0020.10.2010 23:46:00

20.10. 2010 ve 20.10 ... :-)

V říjnu se na mě konečně usmálo štěstí.

Tomuto úžasnému zážitku jsem byla vystavena prvořadně díky dvěma přátelům: Kay.Tee mě pozvala na koncert Elánů, dopravy se zhostil Frost a právě z této souhry termínů jsem já vytěžila, protože na vlastní náklady bych jela do... no tradičně nikam.

Koncert skupiny Elán mnohem lepší než předloni. Faktem je, že na předešlém koncertě se dalo víc zpívat, protože profláklých hitů onehdy nabídli mnohem víc, ale novinky zabodovaly také, především díky premiéře hodně dobrých textů. A zatraceně dobře se to poslouchalo; jen kdybych myšlenkami pořád neutíkala ke čtvrtku, na který jsem nebyla nažhavená o nic méně než na Elány.

O2 aréna mile překvapila, co se týče šaten (nevěřila bych, že budou k mání), a největší radost jsem měla ze sólo výstupů Vašo Patejdla. On je prostě kabrňák, jemu to hlasově neujíždělo, on se mi fakt hodně moc líbil.

Koncert jsem si užila.

Ono jak to vypadalo, že z toho nic nebude, se to nakonec libově podařilo, byť s drobnými časovými defekty, protože věřit, že auto projede Prahou stejně rychle jako MHD, byla z mé strany opravdu naivita nejvyššího kalibru. Na druhou stranu o veselou náladu nebylo nouze a přesně o tom to je!:D

A pocit, nasát a ochutnat po dlouhé pauze Prahu...
Asi to mám opravdu jinak.

draace
Díky, díky, díky všem, za úžasný, báječný a nepřekonatelný večer!
Snad bude případné repete co nejdřív... muhehe:-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak to je parada, ze letos to bylo lepsi...

Tak to je parada, ze letos to bylo lepsi, pac predloni to byla naprosta ale naprosta tragedie a ja litovala tech sedmi stovek jeste hodne dlouho :-)
Gravatar

Jožo Ráž to občas úplně nevybral, ale Va...

Jožo Ráž to občas úplně nevybral, ale Vašo opravdu výbornej. To bylo tak příjemné... Co Reklamožrouti, byli jste? V nitru duše jsem doufala, že se to "nějak" povede, ale v pátek nakonec bylo všechno úplně jinak.