Informace o článku
Po včerejším odpoledni, během kterého jsem odposlouchala dva výborné filmy s Joaquin Phoenixem (sice krapet přibral, ale pořád je šmrncovej), mám nový...
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.09.2010 20:46:0017.09.2010 20:46:00

poslední den příprav

Po včerejším odpoledni, během kterého jsem odposlouchala dva výborné filmy s Joaquin Phoenixem (sice krapet přibral, ale pořád je šmrncovej), mám nový zdravotní problém: tzv. kolečkový defekt, zapříčiněný vystřiháváním koleček určených pro stužky vítězům a umístěným. Kromě nezvratného faktu, že kolečka zrovna kulatá nejsou (za což jednoznačně mohou nůžky, jak jsme se na FB shodli), mi bylo ve finální fázi navrhnuto se na kolečka vykašlat a použít čtverečky.

Proč to sakra nenapadlo mě?
Mohla jsem si ušetřit rok života, vzhledem k počtu již proběhlých koňo akcí.
Navíc jsem zrovna střihala úplně poslední kolečko, samozřejmě nejšišatější ze všech, a vydedukovala jsem i příčinu mého selhání (nedávala jsem pozor během výuky v mateřské školce).

A přípravy? V práci samozřejmě ani minuta klidu, pořád mi tam někdo lezl a trapně po mně něco chtěl, takže šance na navrhnutí tabulek nulová, stres do poslední minuty pracovní doby. Dále bych ráda poukázala na vlastní logiku: mé mínění "zaběhnu nahoru přidělat čísla na překážky", odhadnuté na dobu trvání "pár minut" se kupodivu neslučovala s faktem, že délka tratě crossu je 1600m, a že tudíž i kdybych utíkala, stejně bych to za tak krátkou dobu nezvládla. Navíc čísla byla dvojí: bílá pro 80cm, barevná pro 55cm, a v jednom případě jsem z bílé devítky nechtěně udělala šestku pro barevnou trať (naštěstí mě omyl včas trknul a tak jsem se vracela pouze půl kilometru).

Ovšem počasí se předvedlo. Sluníčko tak akorát, abych nemusela nadávat, že mám na sobě punčocháče, děti si směly poprvé vyzkoušet drop a alespoň jednou si zajet drezurní úlohu reálně na jízdárně, nikoliv pouze virtuálně na papíře. A z jízdárny není tankodrom, což je ze všeho nejpozitivnější.

Otázka "máš už vymyšlený parkur?" zmizela v propadlišti dějin; prý zítra.
Zítra je akce. Co všechno se bude muset narychlo dodělávat zítra?
Na druhou stranu, improvizace je naše nejsilnější stránka:-)

draace
Velikost písmen mě fakt irituje.
Neskutečně!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: