Informace o článku
Po ne zrovna vydařeném zakončení neděle (bulela jsem asi jen do půl třetí ráno) se mi stejně mizerně i vstávalo a netřeba dodávat, jak úchvatné výkony...
draacedraace
...denní cint...denní cint
06.09.2010 22:58:0006.09.2010 22:58:00

pondělně

Po ne zrovna vydařeném zakončení neděle (bulela jsem asi jen do půl třetí ráno) se mi stejně mizerně i vstávalo a netřeba dodávat, jak úchvatné výkony jsem předváděla v pracovním procesu. Popravdě nevím, jestli je pro mě horší být lítostivá nebo vytočená do ruda, ale když na displeji mého mobilu zasvítilo jméno našeho kováře, tušila jsem, že katastrofám zdaleka není konec.

Bystré děvče, jsem. Kovářův dotaz "budete se hodně zlobit, když přijedu až ve tři?" nezní vůbec negativně, protože čím později, tím pro nás zaměstnané lépe.
Jenomže on měl přijet zítra! A na připomínku "datum bylo 7.9., nikoliv dnes" konstatoval "jako zítra fakt nemůžu, tak se rozhodněte".

Tak jsem rozhodovala, za všechny. V pozici, kdy sedíte kilometr od baráku a dva kilometry od kopce, na jehož úpatí se pasou koně, kteří jsou od stáje vzdáleni rovněž kilometr, se rozhoduje docela blbě. A aby toho jo nebylo málo, pracovní doba končí v 15,00 a v 15,30 hod mají domů přijet s novým výměníkem na kotel.

A jestli jsem si v neděli poplakala, tak teď se mi chtělo řvát a mlátit hlavou do zdi. Šéf jako na potvoru poblíž (šéf důležitost pojmu "kovář" nechápe, stejně jako mu nečiní problém mi ze zahraničí ve 14,59hod zavolat do kanclu, jestli jsem náhodou neodešla o minutu dřív z pracoviště), všechny děti končící ve škole rovněž v 15 hod, majitelka Amíka na odpolední. Zbývala trenérka: ta naštěstí z práce utéct dřív mohla, ale pobrat pět koní a převést je přes panelákové sídliště v počtu osob jedna... Asi fakt ne.

Plán zněl jasně: vezme Amíka s Finem, protože ti budou kováni, a zbývající dva a půl na strouhání převedu já. Z časového hlediska jsem na tuhle dva kilometry dlouhou akci měla přesně 17 minut čistého času s tím, že ani na jednom nemůžu jet...

A kdo mi zachránil existenci?
Facebook, v mém případě využívaný i pracovně. Protože tam na mě mrklo jedno dítě, které náhodou přijelo ze školy dřív... a byli jsme zachráněni. My, koně i výměník.

Mám tohle zapotřebí? Asi jo.

draace
Během psaní a vkládání příspěvku nebyl zabit ani zraněn žádný administrátor lide.cz
(byť by si to za TUHLE podobu blogu zasloužili).


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: