Informace o článku
Soutěž v rychlosti odklikávání:-)Každopádně autor geniálního označení "Trojan.Agent" by zasloužil metál :D :D :D Vyvraždění agentů z Troje se sice pov...
draacedraace
...denní cint...denní cint
13.07.2010 20:07:0013.07.2010 20:07:00

jenom pro vykreslení situace


Soutěž v rychlosti odklikávání:-)



Každopádně autor geniálního označení "Trojan.Agent" by zasloužil metál :D :D :D



Vyvraždění agentů z Troje se sice povedlo,
ale výsledkem je ztráta plochy (zobrazuje se pouze tapeta plus nabídkové okno)




Bitva pokračuje.
Humor na adresu cválajících trojských koní naopak dochází:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To je ten z EQCH? Už jsem si nainstalova...

To je ten z EQCH? Už jsem si nainstalovala nadlší antivir, ale ani ten nic nenašel. Tak nevím, mám ho tam někde schovanej, nebo ne? :( Už jsem z toho pc občas na prášky (dneska jsem trošku poopravila fasádu jedné klávesnici).
Gravatar

no ja mam NOD o kterem vsichni tvrdi, ze...

no ja mam NOD o kterem vsichni tvrdi, ze viry z equichannelu neodhalil.. me zacal hazet cervene tabulky jen jsem otevrela stranku equichannelu.. a umistil je do karanteny.. PC jsem prohledla softwarem od draacete, podle nej je cisty.. tak doufam, ze skutecne je :-)
Gravatar

Zuz: ano, pozdrav z EQCH:-) Na odhaleni ...

Zuz: ano, pozdrav z EQCH:-) Na odhaleni zkus Malwarebyteś Anti-Malware, u mně trojana identifikoval snadno. http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button
Gravatar

Zuz: jinak mít v PC dva antiviry je kont...

Zuz: jinak mít v PC dva antiviry je kontraproduktivní. Je to jako mít dvě ochranky, které o sobě nevědí - budou se střílet navzájem:-)
Gravatar

Díky za odkaz už testuju, a hned mám 2 n...

Díky za odkaz už testuju, a hned mám 2 nalezené :( V práci mám jen AVG, tak jsem stáhla ještě avast, jen pro kontrolu. Nenašel mi nic, tak už je zas odinstalován :(
Gravatar

Avast mi trojana odhalil ihned, nicméně ...

Avast mi trojana odhalil ihned, nicméně draace varování nebralo v potaz a spojení potvrdilo kliknutím, v domnění, že z EQCH přece NEMŮŽE nic prolézt. Ale pokud jsou v PC dva antiviráky, nebude pořádně fungovat ani jeden. V práci mám také AVG, ale nemám vyskakovací okna ani nic, skrz co by havěť prolezla, takže v tomhle směru jsem měla kliku jako vrata:-)
Gravatar

Jenom Ti neporadím, jak počítač vyčistit...

Jenom Ti neporadím, jak počítač vyčistit, protože u mě odstranění trojana poněkud rozbouralo chod compu. Jenom jestli můžu poradit, někam si ulož, kolik Ti toho Malwarebytes našel, a druhý den test zopakuj, jestli je nakažených souborů víc. U mě byl nazítří dvojnásobek.