Informace o článku
Ranní pohled na stůl ve mně evokoval vzpomínku na byt babičky jedné mé kamarádky. Pokoj staré paní připomínal lékárnu v polní nemocnici: všude se vále...
draacedraace
...denní cint...denní cint
05.07.2010 20:03:0005.07.2010 20:03:00

dejavu :-)

Ranní pohled na stůl ve mně evokoval vzpomínku na byt babičky jedné mé kamarádky. Pokoj staré paní připomínal lékárnu v polní nemocnici: všude se válely platíčka tabletek, čajíčky, sirupy, kapky apod., vše prosyceno vůněmi apatyky.

A podobně to teď vypadá u mě; s rozdílem, že mně není 68 let. Tedy rodný list to tvrdí, takže mu i nadále budeme věřit.

Když provádím přesun od PC do postele, mívám plné ruce sarapatiček, a zde je nutné konstatovat, že lidský hmat není až tak zakrnělý, jak hlásá výzkum: pokud mě v noci přepadne záchvat, nepotřebuji rozsvítit:-) Jediné, co musím do sobotních závodů vyřešit, je nízký počet kapes na rajtkách a absence trenérky, vozící s sebou rezervní codein.

Snad nebudou rozhodčí požadovat dopingové kontroly jezdců:-)

draace

Dnešní rada zní: nepřesypávejte prašné vitamíny pro koně, když s sebou nemáte nic na potlačení přechodného kiksu průdušek.

Hodně blbě se pak utíká domů:D


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To ještě není tak hrozný :-) Jedna z mýc...

To ještě není tak hrozný :-) Jedna z mých bývalých spolužaček měla něco přes 210 alergií (212 myslím, jednou vyhrabala diagnózy a počítala :-D)
Gravatar

Počet svých alergií neznám. Nechala jsem...

Počet svých alergií neznám. Nechala jsem si testy udělat pouze na kočky, psy, roztoče a ptáky. Koně jsem preventivně neuvedla (heslo "lepší nevědět"), a že mám problémy s prachem, plísněmi, některými potravinami, a v době kvetoucích trav i s intenzivnějšími pachy (nedejBože na sebe ráno chrstnout voňavku - okamžitě záchvat), kopřivami atd. atd. atd., to už fakt neřeším, protože to bych na testech strávila týden:D
Gravatar

No jóó, Ecosal Easy - Breath, Aerius tab...

No jóó, Ecosal Easy - Breath, Aerius tabletky, Visinky, možná prednison? Jelení hnůj a zásoba kapesníků. Povinná výbava každého alergika - astmatika.. :D Známe :D
Gravatar

no ja bych to tipla spise na Ventolin :-...

no ja bych to tipla spise na Ventolin :-) a k tomu ty bile tabletky na Codein :-) pak tam bude Ophtalmo neco (septonex, framykoin, hydrocostison? - vypadaji vsechny stejne :-) ) a jeste premyslim co je to vedle toho jeleniho loje? a jeste ta neidentifikovatelna masticka po Aeriusem? :-D
Gravatar

MajkaL: nejsi Ty náhodou z oboru?:-) Oph...

MajkaL: nejsi Ty náhodou z oboru?:-) Opht.septonex, mastička je na opary, a co se týče toho posledního - to by mohl být dobrý kvíz. Ale Livie nesmí napovídat:-)))
Gravatar

Livie nebude napovidat, ale jeleni loj j...

Livie nebude napovidat, ale jeleni loj je vedle jak ta jedle. PS: Misto leku, zahul si, normalne to pomaha, odzkouseno:-)
Gravatar

Livie: když jsem naposledy hulila, což b...

Livie: když jsem naposledy hulila, což bylo ještě před prvními pyly, průdušky to nedávaly. Ale jestli má thc pozitivní vliv, tak u mě jedině formou žrací, protože skrz plíce by mě to teď naprosto spolehlivě poslalo do kytek:-)
Gravatar

V lécích se nevyznám,tipuju kapesní vibr...

V lécích se nevyznám,tipuju kapesní vibrátor.Co dostane vítěz kvízu?
Gravatar

EvaH: můj kapesní vibrátor má oranžovou ...

EvaH: můj kapesní vibrátor má oranžovou barvu, takže to není ono, tudíž bez nároku na výhru:-) Vítěz kvízu tradičně obdrží jedno SPLNITELNÉ přání.
Gravatar

Že by to byl nějakej speciální inhalátor...

Že by to byl nějakej speciální inhalátor? :-)
Gravatar

lavera: tys na to kápla, aniž bys tušila...

lavera: tys na to kápla, aniž bys tušila, jak to vypadá, natož jak se to aplikuje:D Livie mi tohle přivezla z Filipín (byť je to pár let zpátky) a letos mi tahle věc značně ulehčila existenci.
Gravatar

lavera: a podotýkám, že přání "star...

lavera: a podotýkám, že přání "start v zelené podsedlovce" patří do kategorie "nesplnitelné".-)
Gravatar

:D :D :D takže, jen díky mojí obrovské ...

:D :D :D takže, jen díky mojí obrovské benevolenci si předem vyber 3 věci, které zařadíš do kategorie "rozhodně nesplnitelné", a pak se těš :D :D :D :D :D :D
Gravatar

lavera: tys to pochopila úplně blbě. Kol...

lavera: tys to pochopila úplně blbě. Kolonku splnitelé si vždy a jen určuji já sama :D
Gravatar

Zelenou podsedlovku můžu půjčit a doladi...

Zelenou podsedlovku můžu půjčit a doladit to zelenou odpockou se zeleným kurtem a zeleným bičem.Zelená je barva naděje :-D.
Gravatar

Bože, chraň draace:D

Bože, chraň draace:D
Gravatar

Tak jinak - dám ti vybrat ze tří RELATIV...

Tak jinak - dám ti vybrat ze tří RELATIVNĚ MÍRNÝCH variant, a ty si musíš jednu vybrat :D
Gravatar

Je to thajsky, schvalne jukni (teda jest...

Je to thajsky, schvalne jukni (teda jestli tam je latinka, ja ted z hlavy nevim) a jestli jeste potrebujes, doma pohrabu a dodam, chces li:-). Jo a stim hulenim... to ti povim osobne kdyztak:-)
Gravatar

lavera: hořím zvědavostí :D

lavera: hořím zvědavostí :D
Gravatar

Livie:latinku to má (SIANG PURE INHALER)...

Livie:latinku to má (SIANG PURE INHALER), protože kdyby tam právě tohle nebylo napsané, asi bych laveře odpověď neuznala:-) Jestli nějaký ještě doma máš, tak budu ráda, je to fajn věc: kromě toho, že to protáhne cesty, to zároveň i přebije pachy, kvůli kterým bych jinak začala chrčet:-)
Gravatar

Ja spis myslela, jestli tam je latinkou ...

Ja spis myslela, jestli tam je latinkou napsany vyrobce:-). Jaka ze je to vyhra?
Gravatar

livie: Bertram Chemical CO. ltd. Výhry 9...

livie: Bertram Chemical CO. ltd. Výhry 99% kvízu v draace diary je splnění jednoho přání, avšak s podmínkou SPLNITELNÉ (abych se vyhnula ani ne tak zeleným podsedlovkám, jako spíš sexuálním službám apod.:o)
Gravatar

Chtěla jsem mezi to zařadit vyjížďku na ...

Chtěla jsem mezi to zařadit vyjížďku na Zrzkovi, ale po otázce "to se o ni nebojíš?" a dalších "to bys jí udělala?" a následně "to chceš jít do vězení?" , takže po přehodnocení situace jsem došla k názoru, že se spokojím buď z obarvením vlasů na zeleno a nalakování nehtů zeleným lakem (v přpadě potřeby obojí, lak na nehty i barvu na vlasy ve formě spreje dodám na vlastní náklady) :D :D :D A vydržet tak minimálně 24 hodin :-)
Gravatar

lavera: vyjížďku na Zrzkovi jsem podvědo...

lavera: vyjížďku na Zrzkovi jsem podvědomě čekala:D A jak zní zbývající nápad? Zmiňovala jsi tři, nikoliv dva:D
Gravatar

Lak už jsem objednala u Avonu,je moooc z...

Lak už jsem objednala u Avonu,je moooc zelenej :-D
Gravatar

Zelené laky na nehty mám, dokonce i unik...

Zelené laky na nehty mám, dokonce i unikátní křiklavě zelený. Totiž já a lakování nehtů je těžko kategorizovatelná záležitost: před rokem jsem počítala odstíny a došla jsem k číslu 87. Vysvětlila jsem dealerce, že tudy cestička nevede, a mám už jich fakt jen pár, asi 20:D A zelené tam jsou taky, neboť veškeré laky byly pozorností od věrného fanouška Finova deníčku:-)
Gravatar

Elis: bílému nálevky slezou jenom v klid...

Elis: bílému nálevky slezou jenom v klidu a teple, takže ráno po sundání zateplováků obě hnáty ok. Jenomže pak začne čuromedán lítat a odpoledne zjišťuju, že přes ni nejde zapnout kamaše... prostě krátkej suchej zip:D
Gravatar

Budu se muset zastat té mladé dámy z Tře...

Budu se muset zastat té mladé dámy z Třebíče, neboť nepožaduje nic nemravného, ani nebezpečného či ponižujícího. Zelené zdar! draace: Jak se má drak?
Gravatar

L.o.t.d.: lavera tě za tenhle termín nej...

L.o.t.d.: lavera tě za tenhle termín nejspíš vynese v zubech. A co se týče zelené: jdi býkovi zamávat hadrem před nosem a vysvětli mu, že červená je jenom barva....
Gravatar

:D :D takhle když mě naposledy oslovili,...

:D :D takhle když mě naposledy oslovili, tak to bylo "mladá dámo, vystupte z vozu" (a pak pokuta 4 tis. a 4 body dobrého řidiče dolů). A kdybych bývala věděla, že se do toho vztahují i nemravný, ponižující sexuální služby, tak bych SAMOZŘEJMĚ bez váhání vybírala jinak :D :D: D :D