Informace o článku
V sobotu jsme měli jet na závody, s dětmi... Blíže raději bez komentáře, protože aby nám výjezd neklapnul potřetí za sebou v řadě, je hořkou premiérou...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.05.2010 23:15:0022.05.2010 23:15:00

o sportovním štěstí

V sobotu jsme měli jet na závody, s dětmi... Blíže raději bez komentáře, protože aby nám výjezd neklapnul potřetí za sebou v řadě, je hořkou premiérou i pro nás:-) A to jsem do poslední chvíle doufala v zázrak.

I když spíše než na zázraky je letošek vrtošivý na štěstí, o čemž jsem nemálo přemýšlela během hokeje se Švédy. Protože jestli někde štěstí pořádně míchalo kartami, tak právě v tomhle zápase, a to na obou stranách. Pro mě jakožto fanouška dostihů poměrně prekérní situace, protože jsem v rámci možností přepínala mezi kanály čt2 a čt4, byť mě to víc táhlo k soubojům na ledě, a poslední půlhodina přenosu z Německa byla adrenalinová naprosto libově. Nesčetněkrát jsem se rozhodla, že přecvaknu na dostihy a počkám, jestli z ulic zazní euforický řev či nikoliv, ale co si budeme povídat: nešlo to.

Až bezprostředně po nájezdech jsem drapla po ovladači a k mému uspokojení koně teprve mířili k irské, což znamenalo začátek dostihu. Děkuji tímto pardubické bouřce, za opoždění startu první kvalifikace na Velkou Pardubickou:-)

Největší šok jsem beztak utržila po doběhu. Trať byla hluboká a těžká, koně ze sebe v cíli vydávali všechno a po vítězství Mandarina hlasatelka do útrob závodiště oznámila, že český tým na MS v ledním hokeji porazil Švédsko v samostatných nájezdech. Mazec:-)

Sport jako sport. Asi jsme opravdu sportovní národ:-)

draace

Netroufám si odhadovat výsledek finále.

Protože tam určitě sehraje roli štěstí:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Hlasatelka? Že by se mi změnil hlas? A z...

Hlasatelka? Že by se mi změnil hlas? A zprávu o postupu jsem hlásil už mezi irskou lavicí a popkovickým skokem :)
Gravatar

Martin: mezi irskou a popkovickým jsem z...

Martin: mezi irskou a popkovickým jsem zrovna pískala z okna, takže to jsem opravdu neregistrovala:o))) Na svou obranu dodávám, že hlasy komentátorů čt se mísily s tlampačem pardubického závodiště, takže jestli jsem zaměnila pohlaví hlasů, omlouvám se:o)
Gravatar

A propos, požádej kolegu, ať neprohlašuj...

A propos, požádej kolegu, ať neprohlašuje do éteru "protože Mandarino nepadá". Tohle hlásal i o Retrieverovi a ten si pak rozbil držku na Havláku:o)
Gravatar

draace: No já celé odpoledne hlásil do t...

draace: No já celé odpoledne hlásil do tlampačů, a to pod svou vlastní mužskou identitou :) Přenos dělal kolega Fučík. Mezi pětkou a šestkou jsem oznámil hokej, pak komentoval dál dostihy, po doběhu jsem ještě speciálně pro vyčerpané žokeje na dráze informaci o MS zopakoval. Pak jsme přirovnali Jardu Myšku k Jardovi Jágrovi a spolu s diváky zatleskali všem zúčastněným za heroický výkon na tom neskutečném hluboku - asi tak :)