Informace o článku
Hláška týdne: „Nemůže si prostě pomoct, Jonesi. Má biologickou slabost pro vysoké kytaristy v černém oblečení.“ :o) (Film Try Seventeen mě bavil hodně...
draacedraace
...denní cint...denní cint
08.05.2010 11:55:0008.05.2010 11:55:00

sobotně

Hláška týdne:

„Nemůže si prostě pomoct, Jonesi. Má biologickou slabost pro vysoké kytaristy v černém oblečení.“

:o)

(Film Try Seventeen mě bavil hodně a s Frankou Potente hodlám pokračovat, už mám nachystáno Run Lola Run).

*****

Novinky u draacete?

Žádné. Snažím se být když už ne kreativní, tak alespoň pilná, ale se sedmi stupni nad nulou a nepřestávajícím deštěm venku to jde mizerně, a stejně podprůměrná je i moje nálada. Tak aspoň s Deníčkem chudáčka koníčka se snažím, abych neplýtvala časem (fanouškům Bobánka se tímto omlouvám, ale přispívat na stránky wz.cz je v současné době boj o psychické zdraví, výsledkem čehož bývá každovečerní kapitulace). A že diary naopak chcípá, je důsledkem faktu, že jsem protivná já:o)

Chci sluníčko a teplo. Když už tedy nemůžu vypadat dobře po stránce vizuální, tak ať mám aspoň dobrou náladu a chuť tvořit, protože tohle je fakt donebevolající vopruz.

Na druhou stranu, kůň je už fit. Aspoň že tak. I přes hořký pocit, že stejně nikam závodit nevyrazíme, protože nemáme auto, a ohledne dopravy je situace zkrátka a jednoduše pohřbená definitivně.

Ještěže existují filmy.

draace

Nenávidím mrhání časem, a o to víc mě všechno sere.

O dnešku nemluvě, notabene když ho trávím doma:o(

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Naprostý souhlas. Ještě větší opruz ovše...

Naprostý souhlas. Ještě větší opruz ovšem je sedět doma nad skriptama, když je venku nádherně. Takže já jsem momentálně za déšť i vděčná ;-) Pozdrav z Brna!
Gravatar

Jo jo, Franku žeru už dlouho, hlavně kvů...

Jo jo, Franku žeru už dlouho, hlavně kvůli Run Lola Run;-) No ale zaplaťpámbu za hnusný počasí, teď ve zkouškovým, protože vždycky když vyrazím se skripty ven, skončí to dalším dílem Fat children:-D