Informace o článku
Konečně jsem pochopila, proč se ten seriál jmenuje LOST (Ztraceni). Protože výraz „ztrácím se v tom“ je sotva vystihující mé pocity! Asi takhle: první...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.04.2010 20:54:0007.04.2010 20:54:00

o LOST

Konečně jsem pochopila, proč se ten seriál jmenuje LOST (Ztraceni).

Protože výraz „ztrácím se v tom“ je sotva vystihující mé pocity!

Asi takhle: první, druhá a kus třetí sezóny byly super právě kvůli obepínajícímu tajemnu (čím více toho člověk viděl, tím hůře se mu tipovalo, co bude dál).

Čtvrtá sezóna, tedy „přelom“, byla nutným vařením z vody (hodně podminovaná stávkou scénáristů), zatímco většina páté řady mě bavila hodně (nemohu prozrazovat, protože Frost doposud neviděl, ale jistá Hurleyho „akce“ mě málem zabila).

A šestka?

Šestka je chaos, a nebýt nutkavé touhy vědět, JAK to dopadne... Poslední vlastnost, která seriálu zůstala: nelze odhadnout, kam děj míří, ani která strana je zlo/dobro, protože spletenec minulosti, přítomnosti, budoucnosti prokřížený s nevyzpytatelností postav je ještě větší bordel, než Listerova kajuta, ve které je potencionálním vrahem i zapomenutá ponožka v koši na prádlo.

Takže já to hodlám dokoukat, byť poslední sérii pravděpodobně uvidím pouze jednou, protože pak už to nebude mít grády:-)

draace

Asi se mi bude stýskat, protože mě baví být součástí historie.

Několik roků čekání... muhehe:-)



Foto: zdroj net
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: