Informace o článku
Jak vycvičit draka - od 1. dubna! Fanoušci kina jistě pochopili dvojsmyslnost titulku, protože Jak vycvičit draka je film, mající premiéru 1. 4. 2010....
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.04.2010 23:29:0001.04.2010 23:29:00

zápisek aprílového dítěte :-)

Jak vycvičit draka - od 1. dubna!

Fanoušci kina jistě pochopili dvojsmyslnost titulku, protože Jak vycvičit draka je film, mající premiéru 1. 4. 2010. Netřeba popisovat, jak hodně jsem po přečtení této věty vybouchla smíchy, byť představa, že by v den mých narozenin někdo zahájil výcvik mé osobnosti, byla velmi, velmi, velmi absurdní:D

Jak proběhl můj apríl?

Tradičně. Žádná oslava narozenin se nekonala, protože abych se já uvolila spáchat sešlost na vlastní počest, vždy byla, stále je a zřejmě i nadále bude utopie. Jediná forma oslavy mých narozenin hrozí v tzv. dvojité podobě, tedy dohromady s trenérkou, která slaví o 19 dní dříve, ale i tady máme lehké skluzy. Jestli se nepletu, na řadě jsou narozeniny z r. 2008 (nebo 2007?), a již vloni jsme plánovaly, že oslavy budou dvě, abychom dostihly skutečný věk, takže cifrám na dortech se nedivte, nejde o vtip. Prostě nějak nebyl čas:-)

Ale my to doženeme. Někdy.

Narozeninový den jsem si užila v plné parádě, nevytáhla jsem paty z baráku. Poslední den, kdy nebudu muset ke koni, jsem si hodlala užít, tudíž jsem si sjížděla filmy jeden za druhým, což bylo užitečné především pro kapacitu HDD (nějak tam zase není místo). A přijímala jsem gratulace a kochala se čím? Aprílem!

Zásadně nesouhlasím s Loešem, že apríl je trapný, zatímco Velikonoce super den (on se určitě spletl, protože to je přesně naopak: apríl fajn den, Velikonoce totálně stupidní trapárna), a nemohla jsem si odpustit tradiční aprílový žert mým čtenářům. Vloni jsem jim imaginárně pohrozila zrušením Deníčku chudáčka koníčka, což se setkalo s obrovskou nevolí, ale v porovnání s letoškem, kdy jsem přímo v blogu nabídla Fina k prodeji, šlo o slabý odvar. V podvečer mě doslova zasypal příval zpráv typu „nepřej si vědět, co jsem právě teď o Tobě řekla, šlak mě málem trefil, pěkně debilní fór!“, a skutečnost, že pouze jen na můj žertíček během aprílového dne několik osob skočilo, prostě zahřála na duši:-)

Samozřejmě jsem pročesávala online noviny. Zrušení jednoho měsíce prázdnin pro školáky dobré, Spielberg jakožto režisér Twilight také, promítání Obamy na plátno a falešné rybičky v akváriu u Paroubka to samé.

Ale nejvíc mě zabilo nalezení ropy v Hodoníně:D :D :D

draace

Dítě aprílové.

A dodatek z Facebooku: Jak změřit váhu dat na pevném disku!

Tento článek byl vytvořen k příležitosti 1. dubna (Apríl). Veškeré informace obsažené v článku jsou zcela smyšlené a nabývají pouze žertovného charakteru. Jakékoliv postupy, návody a rady zde obsažené mohou způsobit havárii disku, a proto je zásadně nedoporučujeme zkoušet!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: