Informace o článku
Před několika týdny jsem v TV programu zaznamenala majora Zemana (seriál), což ve mně logicky podmínilo si na youtube.com vyhledat, a záhy pustit nejp...
draacedraace
...denní cint...denní cint
29.03.2010 23:23:0029.03.2010 23:23:00

pondělní studna

Před několika týdny jsem v TV programu zaznamenala majora Zemana (seriál), což ve mně logicky podmínilo si na youtube.com vyhledat, a záhy pustit nejprofláklejší díl. Ono když se řekne „Studna“, minimálně třetině národa se zvednou chlupy, a v diary to není poprvé, co si „Studnu“ beru do virtuálních úst.

Během sledování (Studnu jedině v noci!) jsem samozřejmě nezapomněla Frostovi odeslat SMS s upozorněním, co právě sjíždím, a odpovědí mi byla zpráva obsahující vše vysvětlující výraz „FUJ“:-)

K dnešní písemné zkoušce jsem jela vlakem, takže vstávání ve 4,30 SELČ, a za úplné tmy. Když začal Loeš pouštět do éteru Evropy2 Studnu, před osmou hodinou ranní, seděla jsem stále ve vlaku, který zrovna trčel u Boleváku, což ve spolusedících vzbuzovalo nevoli. Lidi remcali, někteří byli regulérně nasraní, protože pospíchali do práce, zatímco já jediná prožívala absolutní výtlem. Ve sluchátkách je signál plzeňské E2 naprosto libový, takže jsem slyšela Loešův dech, i jak hledal Brunu na youtube.com, i zavrčení repráku, když mu přišla SMS, kterou vzápětí přečetl nahlas. Prý "Leoši, já se asi bojím!"

Já jsem se nebála, protože jsem byla mrtvá smíchy. Studna ve sluchátkách KOSS výborná! Do děje Loešovy hlášky "milé děti! Za našich mladých let nebyly horory. Za našich mladých let jsme měli Brunu!", a když začal Brunův syn vyprávět "byl divně tichý... po hádkách se strýcem...", Loeš situaci hlasitě okomentoval:“Ten ksicht, fuj..."

„Studna“ ve vlaku masakrální, notabene, když se vlak rozjel těsně poté, co „Studna“ skončila. Já vysmáto nadoraz, lepší start do nového dne jsem si opravdu nemohla přát.

Humor mě však přešel v momentě, kdy jsem se podívala do zadání písemky. Byť jsem se připravovala, bylo to historicky poprvé, kdy jsem nad relativně důležitou zkouškou okusila pocit "a jsem totálně v *í*i". Beze studu přiznávám, že veškeré výpočty, což bylo 95% zkoušky, jsem OPSALA od sousedky, a teprve během opisování mi zpětně dávalo smysl, co a jak vlastně počítáme. Být rozděleni na skupiny s jinými příklady, tak můžu rozžvýkat náplň propisky, vylít si ji na dlaň a udělat to stejně jako Rimmer: BUM dlaň přes celý papír, afektovaně zasalutovat a omdlít.

Pravdou je, že tam bylo pár doplňujících otázek z teorie, které jsem vysypala z paměti v pohodě, ale výpočty fakt ne. Začali jsme v 8:20 a s funkcí „periferní kopírování“ jsem skončila 13,30 hod, a to jsem mohla být ráda za excelentně šikovné kolegyně, protože třetina třídy ještě nebyla hotová

Prostě pondělek byl Studna, se vším všudy. I bez majora Zemana.

draace

starší článek na téma Studna ZDE.

A písemka? Velké DÍKY velmi šikovné Janině!!!:-)



Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

tak to ja si neodpustim alespon pro zaji...

tak to ja si neodpustim alespon pro zajimavost http://www.majorzeman.eu/index.php/skutecnosti/228-dil-26-1969-studna
Gravatar

darkknight: na základě tohohle jsem psal...

darkknight: na základě tohohle jsem psala právě ´starší článek na téma Studna´. Takže nic nového. Snad jen, že Studna získává nové fanoušky, takže doufám, že Lavera co nejdřív dodá fotky:D
Gravatar

Fotky nejsou, akce se nekonala :-( prot...

Fotky nejsou, akce se nekonala :-( protože, k mému obrovskému překvapení, ON (dotyčný, kterého jsem chtěla ve spánku zděsit), mě nachytal uprostřed příprav - chtěla jsem to mít prostě perfektní, takže žádnej mop místo sekery, ale vopravdická sekera. Nechápal co dělám, tenhle díl (navzdory tomu, jak jsem mu oznámila, že to PŘECE byla noční můra všech československých dětí jeho věku) neviděl a netušil o co jde :-( Tím pádem netušil co blbnu a při pohledu na tu sekeru ( "tos neměl vidět...teda měl...ale až potom...") si o mě doteďka myslí, že mi nadobro hráblo :-D