Informace o článku
Kromě změny na SELČ (hurá, hurá, hurá!) došlo u mých rodičů i ke změně čajů: momentálně platí „modrej je zelenej a ten červenej je černej“. Protože zm...
draacedraace
...denní cint...denní cint
28.03.2010 11:30:0028.03.2010 11:30:00

nedělně

Kromě změny na SELČ (hurá, hurá, hurá!) došlo u mých rodičů i ke změně čajů: momentálně platí „modrej je zelenej a ten červenej je černej“. Protože změna je život:o)

Jsem odhodlaná začít se hýbat, a to intenzivněji, než pohybem židle od počítače a k počítači. Pro začátek jsem nejnovější předsevzetí zahájila pátráním po mých kolečkových bruslích (ano, právě těch, na kterých se už pár let snažím naučit jezdit alespoň tak, aby mě nepředjížděly čtyřleté děti). Brusely (nejde o překlep, nýbrž o slang) nalezeny byly, a tak jsem pilně jezdila, z ložnice k počítači a obráceně.

Nutno dodat, nepřizabila jsem se.

Koncem týdne proběhne definitivní tečka za zevlováním letošní zimy, protože přesuneme koně sem. Těším se na jarní sračky a rovněž na obavy, kolik naší trávy letos sežerou sousedovic migrující zvířátka.

Jo, a musíme zhubnout. Trenérka kvůli Finovi, protože veterinář mu přesně vypočítal, s kolika kily smí skákat, a já kvůli mým úžasným tatoo kalhotkám, protože je chci nosit, aniž bych měla doživotní trvalé následky ze zaříznutí.

Inu, jaro je asi opravdu tady. Konečně!

draace

Zítra máme první zkoušku.

Bych se asi měla učit:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ahoj Draace,moje podzimní, zimní a teď u...

Ahoj Draace,moje podzimní, zimní a teď už i jarní otázka - co Bobánkovský blog ? Pokaždé, když opět a zase zjistím, že poslední zápis je 9.července, chytne mě depka. Tak si čtu ve Finovi a víš co ? V dubnu 2008 je březen 2008 a v březnu 2008 je taky duben 2008 - paralela s barvou čajů čistě náhodná :-)) Tak kdy bude březen 2008 správně ? A kdy bude dopsaný alespoň kousíček Bobana ? A co na tuhle situaci říká Jan Tleskač ? Ahoj a měj se moc hezky, Tereza.
Gravatar

Tereza: mohla bych Tě poprosit o maličko...

Tereza: mohla bych Tě poprosit o maličkost? Cokoliv v Deníčku najdeš a bude to spadat do kolonky omyl - urguj ihned a konkrétně, nejlépe formou přímého linku. Protože pátrat v počtu příspěvku 1900 je docela nářez i pro mě:-)
Gravatar

Tereza: myslela jsem si, že si dáchnu, p...

Tereza: myslela jsem si, že si dáchnu, po tom maratónu se školou, ale evidentně ne. Ale na vložení Bobana jsou třeba dva dny, tak se pokusím aspoň o kousek.
Gravatar

Ahoj Draace, asi už jsi bezpečně odhalil...

Ahoj Draace, asi už jsi bezpečně odhalila, že jsem počítačový analfabet a přímý link ti prostě nevložím. Tak zkusím nepřímý tzv. "uživatelský" :-)) Prostě když ve Finově deníku jdu na Archiv 2008 a zvolím záložku březen 2008 jsou tam dubnové zápisky. Duše doufající otevře pak záložku duben 2008 v předtuše zápisků březnových, ale NIC - jsou tam kupodivu zcela správně dubnové zápisky. Zatkže prostě v deníčku chybí březen 2008. Bílé místo v historii....nesnáším to stejně jako Velikonoční svátky :-)) Děkuji za Bobana, Tereza
Gravatar

Tereza: opraveno (u Fina). Chyba byla na...

Tereza: opraveno (u Fina). Chyba byla na straně autora (výjimečně:o))) Jinak jsem zjistila, že rajče.net opět vymazalo odkazy fotek. Začínám na ně být krutě nasraná, protože pak ta práce ztrácí smysl.
Gravatar

To je skvělý, díky, díky, jdu tam okamži...

To je skvělý, díky, díky, jdu tam okamžitě vlízt a dočíst. S těma fotkama je to fakt na palici, mám otevřený rajče a překlikávám, naštěstí to tam máš krásně seřazené podle týdnů, tak se to dá. Držím ti palce, ve škole, v životě, prostě všude, kde ti na tom záleží. Jo a můj přítel bydlí tam, kam jsi se chtěla přestěhovat ty - na kino koukáme z okna :-))
Gravatar

Tereza: no ještě řekni, že bydlí v 7. pa...

Tereza: no ještě řekni, že bydlí v 7. patře, tvůj přítel:D Fotogalerie nejspíš k Bobánkovi vložím celé, jinak to vkládání nemá smysl.
Gravatar

V šestém ! Až prodáš Fina a nastěhuješ s...

V šestém ! Až prodáš Fina a nastěhuješ se , nenech přetéct vanu :-))
Gravatar

V tom bytě vana nebyla, pouze sprcháč:D

V tom bytě vana nebyla, pouze sprcháč:D
Gravatar

Tak to jsi udělala dobře, že jsi zůstala...

Tak to jsi udělala dobře, že jsi zůstala tam, co jsi. Prodávat Fina kvůli bytu, kde je jen sprcháč :-))
Gravatar

Mno, já zrovna radši sprcháč, než vanu:D...

Mno, já zrovna radši sprcháč, než vanu:D A Fina jsem nikdy v plánu prodávat neměla. Chtěla jsem ho věnovat, ale to jsem si rozmyslela, protože dotyčná osoba k němu nemá takové pouto, jaké se původně jevilo. Osobně doufám, že se nikdy nestane nic natolik tragického (v rodině apod.), abych se ho musela zbavit, a že mu budu moci dopřát důchod až do úplného konce. Nezávisle na tom, kde budu bydlet já a kde on.