Informace o článku
Vstávání ve 4:45 mi nevadí. Útěk na vlakové nádraží v 5:20 mi rovněž nevadí. Že po dobu mého dojíždění v motoráku ještě ani jednou nejela vysoká sedad...
draacedraace
...denní cint...denní cint
09.03.2010 4:55:0009.03.2010 4:55:00

úterý: smrt číhá na kolejích

Vstávání ve 4:45 mi nevadí.

Útěk na vlakové nádraží v 5:20 mi rovněž nevadí.

Že po dobu mého dojíždění v motoráku ještě ani jednou nejela vysoká sedadla, mi vadí, ale budiž. Záda mě sice bolí pekelně, ale hlavně že je teplo.

A nyní opačně.

Zamčená čekárna v místě přestupu, kde je nutné přežít 30 minut, než přijede další vlak, mi (slušně vyjádřeno) vadí HODNĚ.

Vyrazila jsem k teploměru, zvědavě se podívat, kolik je stupňů, protože se mi před očima lámaly dráty od MP3 a přehrávač mi doslova zhasnul v ruce. A to jsem neměla dělat!

Prvotní zjištění „tam asi není rtuť“ (hledala jsem poblíž nuly, a kde nic, tu nic), vystřídalo zděšení u čísla dvacet. Informace minus dvaceti v souvislosti s mými jedněmi punčocháči ve mně evokovala nutkání jít okamžitě sepisovat závěť, protože to jsem nemohla přežít!

A tak jsem chodila. Ode dveří výpravčího k neméně zamčeným dveřím toalet. Nachodila jsem sto jarních kilometrů v rozmezí 60m, a co hůř, smála jsem se tomu. Smála jsem se vlastní zoufalosti, a ještě víc jsem se smála emo holčině sedící ve vlaku, která měla obuté emo tenisky a oblečenou tenkou emo bundičku.

Ještěže nejsem emo! :-)

draace

Odpoledne naopak super.

Rychlík zůstal dvacet minut viset na trati, čímž se půlhodinové čekání na přípoj zdrclo na necelých pět minut, než vlak přijel. Jupííí!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: