Informace o článku
Nejhorším na Jarvisově incidentu je fakt, že Michael to myslel vážně, se zachraňováním světa. Smrtelně vážně! Napíšu to od srdce a od plic: chronická ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
06.03.2010 0:44:0006.03.2010 0:44:00

Jarvis vs Jacko (znovu)




Nejhorším na Jarvisově incidentu je fakt, že Michael to myslel vážně, se zachraňováním světa. Smrtelně vážně! Napíšu to od srdce a od plic: chronická posedlost rozjebat několik set miliard dolarů jen proto, aby se necítil špatně, že on má prachy a talent, zatímco v Africe haranti chcípají hladem.

Nejednou jsem přemýšlela, co člověka donutí takhle uvažovat. Talent od Boha (jak ho vnímají věřící) přece není povinnou vstupenkou k zachraňování světa! Chápu morální aspekty: pokud mám peněz jako šlupek, a je mi to vůči bídě a hladomoru hloupé, budiž.

Ale vidět sebe především jako prostředníka k osvětě, se mi příčí. Hodně.

Michael Jackson své vizi bohužel věřil. Doufal, že jeho hudba nakopne lidi k vytvoření lepšího světa, byť se mu ne vždy dílo podařilo (mezi námi ženami, při vzpomínkách na tank v rámci ES brečím smíchy).

A opravdu se necítil být Ježíšem. Jakožto přísně vychovaný Svědek Jehovův, ač od víry v posledních desetiletích odkloněný, Ježíše využil jakožto symbol, který měl lidem otevřít oči (velmi nešťastné řešení).

A kromě toho Michael Jackson nevymyslel moonwalk:o)

draace

Jsem pravděpodobně jediná fanynka Michaela Jacksona, která má orgáč z Jarvise Cockera.

I když ty fousy mu fakt nesluší!

Nelepší moment videa: prý "ZAMÁVAT publiku Brit Awards":o)))


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: