...


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No jasně, spánkovej deficit jako kráva, ...

No jasně, spánkovej deficit jako kráva, dvě ráno, kouknu jestli není něco nového u draacete a ona sem dá tohle! No jako to se dělá? :o)))))
Gravatar

Lena: ano, to se dělá:o))) Takové malé s...

Lena: ano, to se dělá:o))) Takové malé shrnutí "preciousss". Přesně před sedmi lety jsem odkoupila Fina, takže valentýn má u nás svůj vlastní význam:-)
Gravatar

Uf, aka foto na Valentina! Naaaadhera. T...

Uf, aka foto na Valentina! Naaaadhera. To si odkial vyhrabala? Inak kukni mjjpictures.com,ak sa budes nudit ;-)
Gravatar

Mirka: náhoda jako prase. Na fotku jsem ...

Mirka: náhoda jako prase. Na fotku jsem narazila, když jsem jen tak z čiré zvědavosti klikla na nějakou stránku, což byla šance 1:100, protože já weby fakt nepročesávám, natož obrázkové. A o pár hodin později mi přišla mailem, jakoby se roztrhnul pytel, s touhle fotkou. Kůň je Finovi hodně podobný, tak se mi hodilo, tématicky:o)
Gravatar

Mirka: vtipné je, že to sedí i velikostn...

Mirka: vtipné je, že to sedí i velikostně, a fakt jsem hodně přemýšlela, že poprosím nějakého šikulu, aby místo šimla na fotku vlepil mého Fina:o)
Gravatar

draace: Nikoho ani přemlouvat moc nemusí...

draace: Nikoho ani přemlouvat moc nemusíš, já v ranní ospalosti (cca před 7 hodinami) čuměla co dělal MJ s Finem (teda spíš že Fineček má málo vytřeštěná očička :o))
Gravatar

Elis: ona by realita vypadala tak, že MJ...

Elis: ona by realita vypadala tak, že MJ by sáhnul, Fin by si ověřil, že mrkev není, a nastalo by CVAK (zubama, nikoliv foťákem), protože sahat Finečkovi na jeho hlavičku je přece hřích :D
Gravatar

chvili jsem si myslela, ze jsi kouzlila ...

chvili jsem si myslela, ze jsi kouzlila s Photoshopem :-) akorat mi tam pak nejak nesedela ta uzdecka :-)
Gravatar

MajkaL: popravdě, uzdečku jsem vyretušov...

MajkaL: popravdě, uzdečku jsem vyretušovala. Ale pak jsem rozhodnutí změnila a nechala jsem fotku tak, jak ji fotograf stvořil:o)