Informace o článku
Přežila jsem, dlouhou noc. Po neděli, kterou jsem kompletně celou propsala (nezaměňovat s prospala!), přišlo pondělí, na které měli spadeno fanoušci M...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.02.2010 6:18:0001.02.2010 6:18:00

dlouhá noc

Přežila jsem, dlouhou noc.

Po neděli, kterou jsem kompletně celou propsala (nezaměňovat s prospala!), přišlo pondělí, na které měli spadeno fanoušci MJ. Ve dvě ráno začal přímý přenos z LA, aneb udělování cen Grammy, a zlatým hřebem programu měl být vzpomínkový ceremoniál na Krále Popu. Schopní fanoušci se zásobovali 3D brýlemi, neb součástí show měla být 3D projekce klipu Earth Song, neschopní fanoušci (draace) si alibisticky vysvětlili, že když to bude pruhované a tudíž nesledovatelné, tak aspoň nebude emoční masakr jako před pár měsíci v kině, kdy stav skončil poměrem 5:1 pro Earth Song.

A jak už to bývá, vše bylo nakonec jinak. K průběhu Grammy awards nemám připomínek, je to sice cirkus, ale já cirkusy ráda (představení Lady GaGa výtečné! a vyjma zarostlého country pána mě bavila všechna čísla), takže spokojenost. Tedy kromě Earth song. Hádám, že nasranější fanoušky svět nezažil, protože 3D projekci si oproti avízovaným slibům užili pouze hosté Grammy Awards, neboť Michaelův song přišlo zazpívat hned několik borců najednou. Kromě faktu, že zacláněli TV divákům, si na písni naprosto noblesně vylámali zuby. Svět měl slzet dojetím, draace slzelo smíchy. Ne, že by se nesnažili či zpívali falešně, to vůbec ne: ale jakmile mezi nimi ze záznamu zazněl MJ, skončili a mohli se jít zahrabat. Nestačili mu silově, projevově, emočně, a v jejich podání byl Earth song fejk jako vyšitý. Ani kudrnaté vokály to nezachránily, a ač nejsem majitel absolutního sluchu, tak si troufám tvrdit, že tohle byl totální výbuch. Fiasko!

Zbývalo pouze říct si nahlas „a kvůli TOMUHLE ponocuju?“, zasmát se tomu a usnout. Ale to by bylo moc jednoduché, neboť humor mě přešel v okamžiku, kdy promluvil Michaelův syn (notyvole ten vyrost:o))), a jestli jsem si fakt myslela, že já usnu v pět ráno, tak to jsem hodně, hodně, hodně naivní.

draace

Chyběl mi tam už fakt jenom Bendík s Heal the world:o)

Nebo cirkusová Billie Jean Martina Chodúra.

Ale to by mě asi museli oživovat:o)

Foto: zdroj ImageShack.us

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: