Informace o článku
Fanoušci Krále popu... (myšleno fanoušci Michaela Jacksona, protože trapné sahání po titulu Robbiem Williamsem je fakt výstřel mimo; nemluvě o absurdn...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.12.2009 0:48:0025.12.2009 0:48:00

thriller dance se řítí do Praglu !!! :o)

Fanoušci Krále popu... (myšleno fanoušci Michaela Jacksona, protože trapné sahání po titulu Robbiem Williamsem je fakt výstřel mimo; nemluvě o absurdním faktu, jak se Robbie Williams vybarvil během soudního procesu s MJ) ...v naší krásné vlasti nespí na vavřínech a spustili projekt, který by mohl stanout v Guinessově knize rekordů.

Téma – Thriller. V létě jsem, tuším, psala, že thriller dance mám raději než beat it dance, takže i pro mě příležitost se zúčastnit kolektivní akce, jejíž výsledek by měl mezi rekordy zanést údaj „nejvíce lidí tančících thriller na jednom místě“.

Nepotřebujete být skvělými tanečníky, ani umět tancovat. Stačí znát alespoň odhadem choreografii, což je otázkou 1-2 tréninků, a kroky může dopilovat doma. Dav lidí by měl překročit tisíce osob, takže žádný strach, že budete při případném faux-pas vidět:o)

Veškeré informace, včetně termínů nácviků, najdete ZDE.

Ráda bych sem přihodila i odkaz na facebook, ale doteď jsem nepřišla na to, kde zjistím, v jakých všech skupinách jsem fanoušek. Muhehe.

draace

A klidně šiřte myšlenku dál.

Klidně i formou mého diary:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Profil-informace ;)

Profil-informace ;)