Informace o článku
Lhala bych, že jsem se do puštění televize nemusela nutit. Od průšvihu s písněmi Michaela Jacksona jsem Superstar nesledovala: ani ne kvůli karaoke vý...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.12.2009 0:43:0021.12.2009 0:43:00

I. Československá Superstar aneb když výjimka tvoří pravidlo

Lhala bych, že jsem se do puštění televize nemusela nutit. Od průšvihu s písněmi Michaela Jacksona jsem Superstar nesledovala: ani ne kvůli karaoke výkonům mnou posledního viděného kola, nýbrž kvůli šílenému problémů, kterým je vstát, dojít tři metry do ložnice, vyhrabat odněkud ovladače a pustit TV. Navíc blbá LCD TV nemá výstup do sluchátek, takže ani nemůžu táhnout zvuk k PC, a jednom se dívat mě prostě nebaví.

Takže u Superstar jsem ručně našívala larisu do koňovy deky. A výborně jsem se bavila! Práce mi šla od ruky, sem tam výbuch smíchy, protože Adéla s Loešem perlili (především Adéla, protože Adéla je bezpochyby největší hvězdou celého projektu). Moderátoři si s průběhem večera poradili bravurně, mělo to šťávu a vtip, a to aniž by to upadlo, i co se týče úrovně. Skvělá práce a skvělý výsledek.

Mnohem méně mě potěšilo vyhlášení vítěze. Nepsaným pravidlem soutěží typu Pop idol či X-Factor je, že jasní favorité nevyhrávají, a v tohle jsem vnitřně doufala i tentokrát. Martin Chodúr byl nezpochybnitelně nejlepší zpěvák, a v pěvecké soutěži měl tudíž právo nezpochybnitelně zvítězit on. Jenomže mě linka jenom-Tom-Jones nebaví. Mě bavil Miro Šmajda, a držela jsem mu palce především proto, že si mě dokázal získat i přes počáteční antisympatie. Od prvního semifinále jsem právě jemu přála vyhazov, protože mi přišel...uhm... nestravitelný.

Ale příroda je nevyzpytatelná. Dvě kola před Dirty Dianou mě Miro Šmajda posadil na prdel, uznala jsem, že předsudky nebudou úplně optimálním měřítkem, a obrátila jsem. V posledních měsících navíc nezvykle hodně ujíždím na kytarách, což mě také nabudilo, takže jsem se dokonce uvolila poslat SMS, a už se vidím, jak budu v lednu ječet nad došlou fakturou, co to tam sakra naběhlo za částku, když jsem si zakázala překročit paušál.

Bohužel pravidlo likvidující žhavé favority se tentokrát minulo účinkem. Bohužel zvítězil ten opravdu nejlepší. Bohužel jsem nedočkala radosti rockera, který mě nehorázně nadchnul nejen svými výkony, ale i svým vzhledem (moc se draaceti líbil, moc. ) A co považuji za vrchol stupidity, je gesto hlavního sponzora. Proč ze svých úžasných bonusů k peněžité výhře neudělal ceny útěchy pro poraženého finalistu?

draace

Hodně, hodně, hodně zklamané.

Chtělo vidět nefalšovanou radost:o(((



Foto: Super.cz (bez laskavého svolení autora)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Naprosto souhlasím. Horší zpěvák, ale pr...

Naprosto souhlasím. Horší zpěvák, ale prostě hezčí, zajímavější a vůbec (dokonce tak, že jsem mu i tu Dirty Dianu odpustila :o)))) ). Martin Chodúr moc nudí na můj vkus
Gravatar

Stačilo mi vidět jen včerejší finále, ab...

Stačilo mi vidět jen včerejší finále, abych byla zklamaná. Popíkářů bez šťávy je na světě dost.
Gravatar

Já to sledoval jako kulisu při balení dá...

Já to sledoval jako kulisu při balení dárků. Kdo vyhraje, mi bylo vcelku jedno, nicméně trochu jsem fandil Chodúrovi - za prvé líp zpívá a za druhé šmajdu šíleně protěžuje jeden blb od nás z práce, takže už z principu jsem mu fandit nemoh :-D O těch davech vřeštících a slzících 12-15tek pod pódiem nemluvě. Nejgeniálnějším momentem celýho večera pro mě byla Adélina hláška, když posílala dozadu jandové s Rolincovou skleněnou cenu za nejlepší image právě po publiku stojícím pod pódiem: "Pozor, poprvé v životě budete mít v ruce něco jiného než plyšáka, tak opatrně!" :-))))