Informace o článku
No a já jsem zase, mírně řečeno, rozzlobená (jakože nasraná). Nabídka výše není vtip: v týdnu od 10.12. do 16.12. 2009 bude ve všech sítích multikin n...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.12.2009 5:21:0010.12.2009 5:21:00

filmánie se řítí do kin


No a já jsem zase, mírně řečeno, rozzlobená (jakože nasraná). Nabídka výše není vtip: v týdnu od 10.12. do 16.12. 2009 bude ve všech sítích multikin na území ČR (tj. Palace Cinemas, Village Cinema, Cinema City, Cine Star a Multikino Ládví) jednotné vstupné 50,-Kč na veškerá představení (vyjma 3D), což je především pro Pražáky hodně lákavá nabídka (běžná cena filmu na území Prahy = 169 Kč).

Což v praxi znamená, že Avatar, tedy poslední film, který chci letos (možná vůbec naposledy v životě:o)) zažít v kině, má premiéru kdy? Správně: 17.12. 2009, tedy pět minut po skončení Filmánie. Navíc draace je nepopsatelný imbecil, protože všechno, co vidět chtělo, již vidělo a v nabídce není kromě Zoufalců nic, co by stálo za výjezd do velkého města. Navíc Zoufalci půjdou i tady a na české filmy mi místní kino vyhovuje, protože u domácí kinematografie nepotřebujete mít Dolby stereo zvuk.

Co z toho vyplývá? Choďte do kina alespoň vy, tenhle týden. Vezměte kina útokem, protože pokud se tenhle krok ukáže být efektivním, z hlediska tržeb, sáhnou po něm provozovatelé multikin znovu, a o to přece jde.

draace

Blbá, blbá, blbá.

Avatar bude mít i 3D verzi, a to by draace bylo mega debil, kdyby šlo na klasickou, byť za 50 Kč.

Ohledně This is it tuplem no comment. Dalo by se chodit dvakrát denně, jako Krajní:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Joj, vcera jsme akorat odmitli lupeny na...

Joj, vcera jsme akorat odmitli lupeny na premieru:-(.
Gravatar

Jestli máš zájem, mám doma štůsek poukáz...

Jestli máš zájem, mám doma štůsek poukázek 1+1 do Village Cinemas. 50 Kč za lístek to sice není, ale o moc víc taky ne. Tak kdybys měla touhu, víš, kde se hlásit;-)
Gravatar

Hm, TII za pade a min. dvakrát denně je ...

Hm, TII za pade a min. dvakrát denně je moc dobrá představa na to, aby to mohla být někdy pravda :O) Avatar 3D prý bude dabovanej a ten dabing je tak příšernej (alespoň co jsem viděla z trailerů), že ho posunuje min. o dvě příčky dolů... (vím, že se prohlašuješ za neangličtináře, ale nešlo nevarovat :o) )
Gravatar

Lena: mně titulky nevadí, i když jsem ne...

Lena: mně titulky nevadí, i když jsem neangličtinář, umím rychle číst. Naopak radši originál, než dabing. A tohle jsem u Avatar řešila zhruba před 13ti hodinami: jestli jít poprvé na klasic+T, nebo 3D+DD. A jakožto efektožrout volím 3D.
Gravatar

Mismo: hustýýý :o) Tak až pojedu kolem. ...

Mismo: hustýýý :o) Tak až pojedu kolem. Otázkou je, do kdy ty poukázky platí:o)
Gravatar

Lena: no a jsem ještě víc nasraná, proto...

Lena: no a jsem ještě víc nasraná, protože jsem neodolala a podívala jsem se na ten dabovanej trailer. A zatímco ten v kinech byl naprosto luxusní, nedabovaný a naštěstí téměř nicneříkající, tak tenhle toho většinu vyblil (grrr) a samozřejmě nechybí české vzdychání, co se týče dabingu. No pěkně mi ten pátek začal:o)
Gravatar

A to chceš jít pořád na 3D verzi? :oD

A to chceš jít pořád na 3D verzi? :oD
Gravatar

Lena: 3D je pro mě labúžo nejvyššího kal...

Lena: 3D je pro mě labúžo nejvyššího kalibru. Filmové efekty mě baví a pokud je volba premiérového podívání se klasika vs 3D, tak jedině 3D. Návrat Krále jsem v kině viděla 7x proto, že to bylo autentické a když se nazghulové vrhali z hradeb dolů, šimral mě žaludek, a pokud je v očekávání sci-fi ve 3D, notabene prosáklé modrou barvou, tak já se netěším na nic jiného, než na věrohodnost. Virtuální (kinomální:o) realita je hned po internetu největší vynález 20. století, a pokud se schyluje k natáčení sci-fi a fantazy ve 3D, tak mě těch zbývajících 21 dní života pěkně sere:o)
Gravatar

Lena: a hlavně, mnohem horší varianta je...

Lena: a hlavně, mnohem horší varianta je nejdřív vidět klasiku s titulky, a až pak šílený dabing ve 3D. Samozřejmě pokud ten film bude dobrý (Camerona nepodceňuji, ale stačí si vzpomenout, jak excelentně amíci zkurvili "Eradon"), tak půjdu podruhé, na titulky.
Gravatar

Tyhle konkrétní platí do konce ledna, Av...

Tyhle konkrétní platí do konce ledna, Avatara stihneš. A když se přihlásíš potom, tak věřím, že VC zase svému věrnému partnerovi nějaké další dodají;-)
Gravatar

Mismon: a platí 1+1 i pro 3D? :o)

Mismon: a platí 1+1 i pro 3D? :o)