Informace o článku
To není vtip, to je výsledek testu, který mi vyhotovil facebook. A tak si kladu otázku, jestli má vůbec smysl pokračovat ve stěhování, natož hledat st...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.11.2009 5:00:0023.11.2009 5:00:00

zbývá mi 39 dní života

To není vtip, to je výsledek testu, který mi vyhotovil facebook. A tak si kladu otázku, jestli má vůbec smysl pokračovat ve stěhování, natož hledat stálou, stabilní a přežitíhodně placenou práci, stejně jako jestli bych neměla pití alkoholu trénovat, abych smrtí nebyla zaskočená; příčinou mého skonu totiž bude uchlastání se, což je „věrohodné“ samo o sobě, protože já nikdy zpitá do němoty nebyla a nejspíš nebudu. (Mně se udělá blbě dřív, než jsem namol:o)

V tomto duchu se odvíjel i můj víkend, tedy jeho začátek. Nápad zabít dvě mouchy jednou ranou (shlédnout i má hudební DVD) zněl dobře, ale kvantita předčila kvalitu. Plzeň sice hokejově natrhla prdel Litvínovu (v pátek se to totiž nemálo hodilo:o), ale po zbytek noci jsem dokazovala, že „fanoušek“ je v mém případě spíš zbožným přáním, neb ¾ obsahu MÉHO dvd jsem viděla vůbec poprvé, natož abych jej znala z dřívějška. Jediný závan fanouškovství mě poctil v době, kdy jsem již měla (z)vratkou chůzi a kdy můj mozek nafedrovaný rumem a colou naprosto nepochopitelně vyhodil informaci, na kterou bych si pravděpodobně již nikdy nevzpomněla, a to že Blame it on the boogie napsal MJ, ale ne jakože můj MJ, nýbrž úplně jiný MJ, a že autoři byli tři. Takže Mobyho fanynka asi fakt tak úplně nejsem:o)

(Samozřejmě jsem, akorát tak trošku sváteční:o)

I série dejavu pokračuje (podzimní svezení embéčkem má pro mě obrovskou hodnotu). Nečekaně jsem se ocitla i v místě mého prvního středoškolského studia (díky zabloudění v rámci This is it) a netřeba dodávat, jak jsem prožívala skládání a prokládání prken po osmileté pauze:o) A pokud jsou hitem letošního roku ukončovací procesy a právě dejavu, tak těch zbývajících 39 dní života naprosto chápu. Muhehe.

draace

Dalovice navždy slepeny s Mobym, draace navždy slepeno s Make me feel a Blame it on the boogie přezpívala Maruška Rottrová.

Jinak Maruš fakt výtečná, akorát v Blame... citelně chybí jeden úsek: teď neposoudím, jestli kvůli nepasování s českým textem nebo jestli by to pěvecky nedala (i když osobně si myslím, že dala).

No a tady jsem ztratila myšlenku.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: