Informace o článku
Zvídaví čtenáři si jistě kladou otázku, co se poté dělo v kině. Samozřejmě jsem se This is it mohla vzdát (třeba jít spát na jiný film), jenomže mně s...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.11.2009 23:17:0010.11.2009 23:17:00

*

Zvídaví čtenáři si jistě kladou otázku, co se poté dělo v kině. Samozřejmě jsem se This is it mohla vzdát (třeba jít spát na jiný film), jenomže mně se chtělo vyzkoušet pocit „multikino s kocovinou“, tedy s takovým tím prázdnem v hlavě, kdy slyšíte bubny v dole, myšlenky neudrží samy sebe a spletají se do nesmyslů a všechno vám přijde takové jakoby vzdálené… Hustý.

Adrenalin mi deset minut před začátkem kina zvedalo hlášení „pokud před vámi budou víc než tři zákazníci, ihned vám otevřeme pokladnu další…“ Jakože náš zákazník – náš pán. Jenomže ze čtyř pokladen byly v provozu pouze dvě, u každé fronta asi dvaceti lidí, a já se svých dvou RedBullů nemohla vzdát už proto, že hladina Kinedrylu v krvi byla neúnosná (své vlastní vtipné hlášce „propofol hadr“ jsem se zasmála sama, neb lidé ve frontě evidentně nechápali, která bije:o)

A film? NEJVĚTŠÍ ÚLET! Musím vyzkoušet i první řadu, protože z té čtvrté to byl totální masakr. Těžko soudit, jestli se na mém vnímání podílela kvalita ozvučení (vůbec nejlepší doposud ze všech čtyř) nebo RedBull s Kinedrylem a neprospaná noc. Můj mozek dokázal rozlišovat ve dvou řvoucích kytarách, která z nich co hraje, takže jsem si poprvé fest sjela sólo té kytaristky, jejíž jméno je nezapomenutelné i bez Kinedrylu, postřehla jsem kvantum dalších zvuků, o kterých jsem doposud neměla páru, došlo mi, že MJ před bagrem je kartón (stejně jako publikum před jevištěm:o) a excelentně jsem si užila Man in the mirror, což se mi předtím z mnoha důvodů nedařilo (na tenhle song v live verzi jsem intenzivně myslela v té samé době, kdy MJ umíral).

Z kina jsem šla pěšky; malý test, jestli po těch letech trefím. Trefila jsem bez problémů, akorát to usínání… Tak trošku problém, po Redbullech (bodnul by propofol:o). Ještě víc bubnů v hlavě, I just can´t stop loving you do nich, geniální dupání při They don´t care about us a taneční masakr Shake your body.

Děkuji tímto distributorovi za prodloužení promítání. RedBull vám dává křííídlaaa…:o)

draace

Asi poruším svůj plán, že do žádného kina nepůjdu na This is it 2krát.

Musím zjistit, jestli můj orgáč byl díky ozvučení nebo předrogováním:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: