Informace o článku
Čau teta... *****, já úplně zapomněla, že se měnil ******* čas, takže tady ***** vidím... tak nevím, jestli ho ta noha bolí nebo ne, protože je tma ja...
draacedraace
...denní cint...denní cint
26.10.2009 16:02:0026.10.2009 16:02:00

citace ze včerejšího telefonního rozhovoru

Čau teta... *****, já úplně zapomněla, že se měnil ******* čas, takže tady ***** vidím... tak nevím, jestli ho ta noha bolí nebo ne, protože je tma jako v ******... ale jako podle mě nekulhá ani nic takového, protože tady zase běhali jako *****...

Konec citace.

Tak nevím. Znám dva druhy lidí: ty, které zimní čas z praktických důvodů štve (ti nadávají fest), a ty, kterým je to jedno (ti nenadávají). Nikdo v mém okolí neumírá na následky postižení při přechodu na SELČ, ani haranti mi nepřijdou duševně zruinovaní.

Ale pořád mi chodí maily nutící mi názor, že za pár let svůj postoj k SELČ změním, a to až otevřu oči a nesobecky se rozhlédnu kolem sebe. Mno... Proč mám pocit, že si ty oči radši zalepím ZELENOU žvejkačkou?:o)

draace

Těším se na šílený nářek poslední víkend v březnu.

Až budou děti kolabovat ve školách a školkách a bezbranně ryčet v křečích, kvůli posunu hodin. Třeba tuhle časovou akokalypsu konečně zažiji na vlastní kůži:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Nejsi v tom sama, protože posun času je*...

Nejsi v tom sama, protože posun času je********** :o))