Informace o článku
Chčije, chčije, chčije. Chčije rychlostí blesku, občas se sněhem. Kvůli tomuhle již týden nespím, nejím a nesním? Vtipné je, že naše město se nachází ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.10.2009 6:49:0017.10.2009 6:49:00

sobota brzy ráno, od 5:31 hod

Chčije, chčije, chčije.
Chčije rychlostí blesku, občas se sněhem. Kvůli tomuhle již týden nespím, nejím a nesním? Vtipné je, že naše město se nachází ve srážkovém stínu, a málokdy prší celý den, natož dva dny vkuse.

Takže jsme se dočkali, dvoudenního chcance:o) A uvidíme, jestli vůbec někdo přijede; s největší pravděpodobností budeme do konce týdně žrát guláš a párky.

Muhehe:o)

draace
Čekající na rozednění.
Hříva nejspíš zaplést nepůjde, kůň bude mokrý jako myš.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ženy statečné, myslím na vás. Poté co já...

Ženy statečné, myslím na vás. Poté co já ráno vykoukla z okna, držím palce ať TO nějak dáte a zvládnete. Věřím tomu, že dobrá nálada není závislá na počasí. Vás to neodradí:-) Živý vás to nedostane :-)
Gravatar

Ty jo, takže nejhorší varianta...ale tak...

Ty jo, takže nejhorší varianta...ale tak na druhou stranu, zbde vám víc párků a ty se dají s klidem hodit do guláše :o))
Gravatar

Děkuji bohu (či čemu) že mě ráno napadlo...

Děkuji bohu (či čemu) že mě ráno napadlo ten PC (a mail) zapnout. Již od středy jsem přemýšlela, jak celý výkend přežiju a co vlastně všechno na sebe oblíct :-). A místo abych byla šťastná, že nikde mrznout nemusím, jela jsem fotit na VT na Gabrielku... Asi nenapravitelná existence :D. Doufám že se hubertík povedl!
Gravatar

Elis: já se teď naopak proklínám, že jse...

Elis: já se teď naopak proklínám, že jsem Tě v návalu deprese z počasí odvolala. A to myslím vážně:o)))
Gravatar

draace: nakonec úplně nejvíc hnusně neby...

draace: nakonec úplně nejvíc hnusně nebylo, já fotila na Gabrielce, i když zmrzlé prsty si o mém nadšení mysleli něco jiného :D