Informace o článku
No super. Loňské přesunutí Noci reklamožroutů z tradičního a zaběhnutého a fungujícího konce listopadu na začátek října jsem považovala za výstřel do ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.09.2009 6:27:0021.09.2009 6:27:00

...grrrrr....



No super. Loňské přesunutí Noci reklamožroutů z tradičního a zaběhnutého a fungujícího konce listopadu na začátek října jsem považovala za výstřel do tmy, který se, jak jsem úpěnlivě doufala, neuchytí.

Bohužel opak je pravdou. Organizátoři se po roce opět postarali o to, že na téhle akci NEBUDU, a to opět nesmyslným zvolením říjnového termínu. Sakra, proč??? Co je to za logiku přesunovat akce odehrávající se výhradně vevnitř do října, kdy je odpoledne vidět a kdy jsou lidé jako já zaneprázdnění dobíhající sezónou? On snad Slováč praská v listopadu ve švech? Nebo snad lidi v listopadu, kdy bude venku hnusně sychravá a vlezlá zima, do kina nepřijdou?

A jsem zase nasraná.

draace

Oddaný milovník reklam, který o ně opět přijde.

Notabene když jde Kay, Tom, a samozřejmě fanoušci Livie s Petrem.

Nechce se někomu mě v sobotu ráno ve dvě ráno odvézt ze Slováče domů, abych o šest hodin později mohla usednout na koně a vydat se vstříc Lovecké jízdě?

Pokud možno zadarmo. A nehlaste se všichni...

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Nech byt loveckou, pojd se nazrat reklam...

Nech byt loveckou, pojd se nazrat reklamama:-). Ted jsem akorat taky o ni psala, my samo nezklameme a jdeme. Ale taky jsme na ten vikend meli jine plany... Ale NR je hold NR.
Gravatar

Loveckou být nechat nemůžu. Vloni jsme n...

Loveckou být nechat nemůžu. Vloni jsme nebyli, a vykroutit se z ní i letos mi je proti srsti. Prostě sliby se mají plnit. Tohle je pech:o(
Gravatar

To neni o slibech, to je o prioritach......

To neni o slibech, to je o prioritach... skoda, my si to uzijeme i za vas:-)