Informace o článku
Tak nám začalo období česko-slovenské superstar. Samozřejmě se ihned vyrojily glosy a komentáře od autorů, kteří ještě před shlédnutím věděli, že se j...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.09.2009 6:05:0007.09.2009 6:05:00

Loeš a Adéla najviac

Tak nám začalo období česko-slovenské superstar. Samozřejmě se ihned vyrojily glosy a komentáře od autorů, kteří ještě před shlédnutím věděli, že se jim pořad líbit nebude, plus hafo kydů o zbytečnosti, nízké úrovni a diváckém nezájmu. Ale našli se i novináři, kteří pilotní díl ocenili vysokou známkou, a nedivím se, ono totiž bylo proč.

Snaha autorů o vybočení ze zaběhnutého modelu, aby to pro diváky nebyla po tolika kolech nuda, se podařilo: mělo to vtip a šmrnc. U televize kdovíjak často smíchy nevybuchávám (možná proto, že se na ni téměř vůbec nedívám), ale včera jsem se řehtala, a profily výtečné moderátorské dvojice mě zazdily totálně. Vlastně na ně dva jsem se těšila nejvíc, protože s Adélou nás Loeš důkladně seznámil již v červnu, prostřednictvím ranní show E2, a kdybych měla jejich vztah formulovat, použiji „zrcadlo“ (víme:o) Oni se navzájem doplňují, fungují naprosto synchronizovaně, a Adéla se spontánně stala součástí i moderátorského týmu Evropy 2 (páteční dialog s odpočítáváním nejvíc:o) Loeš a Adéla totiž vysílají v rádiu oba, a oba mají ranní show probíhající ve stejné době.

A proč budu Superstar sledovat já? Protože mě baví poslouchat covery. Hodně moc, takže práce na PC s kulisou Superstar bude hodně příjemná. A jelikož nedisponuji 100% hudebním sluchem, tak mi případné detaily vadit nebudou, tudíž pokud výkon soutěžících nebude rvát za uši i nás nehudebníky, užiju si to naplno. Těším se.

draace

Loeš už toho sice strašně moc vykecal, protože v posledních třech týdnech o ničem jiném nemluví,

tak třeba to bude ještě lepší, než on líčí.

Kéž by:o)

PS: před 12ti lety odstartoval v Praze své světové turné Michael.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Taky jsem se výborně bavila. Tihle dva j...

Taky jsem se výborně bavila. Tihle dva jsou prostě nej :o)
Gravatar

Lena: nejvíc bylo, když Adéla zjistila, ...

Lena: nejvíc bylo, když Adéla zjistila, že Loeš neumí zpívat. Ona si fakt myslela, že on je zpěvák, když získal slavíka za Objev roku:o)))