Informace o článku
Nic proti diskotékám; tedy ne že bych je vymetala megalomansky a pravidelně, ale čas od času (v průměru 1krát ročně, a když se zadaří, tak i 3krát:o) ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.07.2009 16:56:0019.07.2009 16:56:00

Proč holky chodí na toaletu ve dvou?

Nic proti diskotékám; tedy ne že bych je vymetala megalomansky a pravidelně, ale čas od času (v průměru 1krát ročně, a když se zadaří, tak i 3krát:o) se k návštěvě zlákat nechám. Svou roli hraje nostalgie, protože v dobách studentských jsem se ráda chopila funkce DJ v Klubu, který jsme měli hned vedle intru; bavilo mě pouštět písničky, vyrábět sety podle nálady a hlavně - za technikou jsem byla pěkně schovaná, pro diskofilního asociála ráj.

Zdejší dance-club navštěvuji zřídka, letos přesně popáté. Již před rokem jsem se zařekla, že „tam“ už nikdy, protože DJ hrál „divně“, a jelikož ho nejmenovaná kamarádka omlouvala, že to byla náhoda, podlehla jsem včerejšímu naléhání jít „tam“ opět. Navíc jsem se konečně dokopala k alkoholovému tributu, takže přípitky na Majklíka pěkně sériově, a v tomhle stavu jsem se nebránila téměř ničemu.

Ještěže jsem neplatila vstupné, protože bych ho nejspíš chtěla vrátit. DJ dokázal, že minule to náhoda nebyla: looser. Pokusy míchat nebyly špatné, ale repertoár jako takový... Páté přes deváté, bez hlavy a paty, vesměs neznámé skladby. Zlaté odrhovačky Evropy2, na které třikrát denně nadávám! A když už jsme zajásali nad začátkem něčeho, na co se dá skvěle pařit, mé nadšení stejně rychle ochablo: odkdy se, Kristova noho, na diskotékách dává přednost českým coverům? Proč hity z Pomády v češtině, se stupidním textem a průměrným zpěvem?

Jediným příjemným překvapením večera se stala Billie Jean. Dojala mě, strašně moc. Samozřejmě že holky pochopily pointu mého večera a Michaelův hudební memoriál u DJ objednaly (že první vyleze Black or white, budiž – ten se přežít dá), ale výběr Billie Jean mě uzemnil víc, než odporná tequilla, kvůli které jsem na baru slízala asi půl kila skořice (doteď mi skřípe mezi zuby).

No a pointa nadpisu: Proč tedy holky chodí na toaletu skupinově?

Inu, aby se jim nepřihodilo tohle (viz foto níže).

draace

Už tam nikdy nepůjdu na WC sama.

Oprava: už tam nikdy nepůjdu vůbec:o)




Ještěže se s tím dá klikat myší.
Zbývá vyřešit psaní SMS, tahání otěže koněm a vítací orgie mého psa.
:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Teda... jak se tohle človku stane?

Teda... jak se tohle človku stane?
Gravatar

To by mě taky zajímalo... Draace prozraď

To by mě taky zajímalo... Draace prozraď
Gravatar

Nic hodného vyprávění. Odchod z toalety ...

Nic hodného vyprávění. Odchod z toalety plné cizích holek; jejich nemístná poznámka, poté má ještě nemístnější odpověď, a odezva v podobě kopnutí do dveří, skrz které jsem zrovna odcházela. Moje ruka to nestihla; naštěstí takhle skrz dlaň, protože být tam už jenom prsty, tak ty by nejspíš ruply. Samozřejmě těžko dokázat, která z nich to byla: nikdo nic neví... Doufám, že mám pro letošek srážky s debilem vybrány.
Gravatar

no teda to aby se člověk bál někam chodi...

no teda to aby se člověk bál někam chodit....předpokládám, že to byli věkem puberťačky....já sem srab a tak jak na mě někdo něco "hlásí" tak radči sklopím oči a mažu do zaječích.....nemáš to zloměný?....podle barvy to tak vypadá :-(
Gravatar

Katana se drží v podstatě hlavně levou. ...

Katana se drží v podstatě hlavně levou. Pučim. :o)
Gravatar

Hanka: zlomené to není, dá se s tím nakl...

Hanka: zlomené to není, dá se s tím nakládat voda na koně i držet otěž, když herka chce odskočit a cválá po pleci. Akorát ten otok překáží, otěž občas vypadla, nejde se podrbat na lopatce, a když mi někdo podá ruku na přivítání, tak to je docela nepříjemné. Ale jinak OK.
Gravatar

fluff: podnapilým občanům do pracek zbra...

fluff: podnapilým občanům do pracek zbraně nepatří:o)
Gravatar

hmm, pěkné dilinky, taky někdy nestíhám ...

hmm, pěkné dilinky, taky někdy nestíhám zírat co si dnešní omladina dovolí