Informace o článku
Co nového? Dnešek by se dal kategorizovat jakožto „ujde“. Dokonce jsem ze sebe vypudila i vtip, a to už je co říct. Po dvou týdnech mi vylezl z prstu ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.08.2008 23:30:0007.08.2008 23:30:00

čtvrteční výlev

Co nového?

Dnešek by se dal kategorizovat jakožto „ujde“. Dokonce jsem ze sebe vypudila i vtip, a to už je co říct.

Po dvou týdnech mi vylezl z prstu trn. Děkuji tímto masti ichtylce. Sice kvůli ní smrdí většina pokladních dokladů, ale sláva, bodlina měřící téměř půl centimetru opustila nehtové lůžko. Hned je svět veselejší. Odpadly i stresy typu „Nikča – řidičák“ (Nikča už totiž je řidička) a transport koně ve vleku ke Klárce, protože z mé jediné letošní dovolené sešlo, což mě nepřekvapuje, protože je divný rok, dějí se divné věci a není mi přáno si existenci užívat.

V soutěži o lístky na koncert Madonny padají čísla, která bych tipovala i já, a doposud všechna byla výherní. Zítra se hraje o poslední vstupenku: bude to sedmnáctka? Zavolat tam se asi opravdu nedonutím, prostě s těmi dvěma exoty odmítám komunikovat face to face (mobil to mobil).

Chcete i pozitivní zprávu? Přijela Nikča. Chcete negativní zprávu? V sobotu odjíždí a vrátí se až v půlce týdne. Takže oslavná RedBull párty jedině zítra.

draace
Už jenom pár dílů X-files:o(((
A měla jsem divnou noc. Prázdná zpráva od Kay... Mulderův syn...
Co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: